Helmut Duckadam, întâlnire cu influencerul Selly: „Un puști care la 18 ani a făcut primul milion”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri mondene
23/11/2019, 19:44
Helmut Duckadam, întâlnire cu influencerul Selly: „Un puști care la 18 ani a făcut primul milion”
Helmut Duckadam, întâlnire de pomină cu vlogger-ul Șelly *foto: instagram

Helmut Duckadam, președintele de imagine al FCSB și unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați sportivi din istoria României, a avut parte de o întâlnire mai puțin obișnuită. „Eroul de la Sevilla” s-a întâlnit cu unul dintre reprezentanții noii generații din România, vloggerul Selly.

După această întâlnire inedita Duckadam a publicat și o postare pe Instagram care a adunat numeroase reacții după ce legenda Stelei a scris, mai în glumă, mai în serios: „Ce ziceți, cu așa profesor pot să mă apuc și eu de vlogging???”.

Helmut Duckadam, postare inedită pe Instagram, alături de vloggerul Selly

Postarea oficialului FCSB a adunat peste o mie de reacții și zeci de comentarii, în contextul în care Helmut Duckadam nu este foarte active pe Instagram.

Duckadam a spus că nu știa foarte multe despre Selly și că a învățat mai multe de la fiica lui, Julianne: „A fost o intâlnire cu adevărat inedită, eu nu știam foarte multe despre el, dar bineînțeles că fiica mea Julianne îl cunoștea foarte bine. A fost o întâlnire între două generații, m-am bucurat mult să îl cunosc, eu i-am vorbit despre succesul meu, iar el mi-a vorbit despre al lui. Un puști care la 18 ani a făcut primul milion. Am schimbat experiențe, mi-a povestit despre cum își face el filmările, a fost interesant. Ne-am întâlnit pentru o filmare de 1 decembrie”, a declarat Duckadam, pentru gsp.ro.

Cine este Andrei Șelaru, zis Șelly, vloggerul cu care s-a întâlnit Helmut Duckadam

Întâlnirea dintre Helmut Duckadam și Andrei Șelaru, zis „Șelly”, a avut loc la locuința fostului portar al Stelei. De altfel, vloggerul a publicat pe instagram mai multe video din casa lui Duckadam, cu trofeele fostului jucător al Stelei și chiar și cu pozele „Eroului de la Sevilla” cu toți președinții României. „O casă plină de istorie”, a spus Șelly, la instastory.

Cu peste 1,2 milioane de urmăritori pe instagram și cu peste 2,3 milioane de abonați pe youtube, Șelly este unul dintre cei mai „virali” tineri din România. De asemenea, tânărul s-a făcut remarcat și prin faptul că face parte din trupa de trap 5Gang.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×