Ştefan Mandachi îi ia apărarea lui Selly de la 5GANG, după ce a fost criticat de CTP: “Înseamnă că e genial”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
17/12/2019, 13:31
Ştefan Mandachi îi ia apărarea lui Selly de la 5GANG, după ce a fost criticat de CTP: “Înseamnă că e genial”
Ștefan Mandachi sare în apărarea vloggerului Selly. Sursa foto: bzi.ro

Criticat în termeni duri de o bună parte a opiniei publice după ce a făcut accident cu bolidul de 70.000 de euro, Cristian Tudor Popescu fiind cel mai vehement, Selly are parte de un aliat de nădejde în persoana lui Ștefan Mandachi. Patron al unui cunoscut lanț de restaurante fast-food și inițiator al protestului #șîeu, acesta are numai cuvinte de laudă la adresa membrului trupei 5GANG, pe care îl felicită pentru sumele impresionante de bani câștigate la o vârstă relativ fragedă.

Ștefan Mandachi sare în apărarea lui Selly, după ce acesta a fost criticat de 5GANG

Totodată, în mesajul postat pe o cunoscută rețea de socializare, suceveanul care a construit în semn de protest primul metru de autostradă din Moldova susține că statul român a avut de câștigat pentru că vloggerul și-a cumpărat o mașină atât de scumpă. „70.000 euro înseamnă că doar din tva, în bugetul Statului, au intrat peste 11.176 euro”, spune omul de afaceri.

Un vlogger, Selly, de 18 ani, pe care nu-l cunosc, a făcut păcatu’ să-şi ia o maşină din banii lui. 1. Hai s-o luăm cu mate’ prima dată, ca să simplificăm problemele interioare: dacă a dat puştanul 70.000 euro înseamnă că doar din tva, în bugetul Statului, au intrat peste 11.176 euro, adică aproape 54.000 ron, (juma’ de miliard vechi).

Sunt bani pe care Statul îi sparge după propria raţiune şi poftă, prin munca lui Shelly. Deci Statul n-are probleme interioare, dar ăsta are. 2. La 18 ani pe ce să-şi spargă banii munciţi cinstit? Pe ce vrea bicepsu’ lui, doar nu i-a furat. Munciţi cu mintea lui, cheltuiţi cu mintea lui.

Când i-a muncit nu avea probleme interioare? Doar când îi cheltuie?. Şi în plus, o maşină sigură, cu airbaguri nu-i doar figură, ci şi o necesitate, un scut, o armură în ţara în care pluteşte mortea pe şosele. Drept dovadă, a făcut accident şi a fost protejat”, a scris Ștefan Mandachi pe contul său de Facebook.

Ce a spus CTP după accidentul lui Selly

Mesajul lui Mandachi a venit ca reacție la criticile lui CTP, care i-a atras atenția vloggerului Selly că ar trebui să aibă decența consumului și a achizițiilor, mai ales că a obținut sume importante de bani la doar 18 ani. „Prima lui grijă   este să-şi ia maşină de 70.000 de euro, pe care, de altfel, a şi ciocnit-o”, declara jurnalistul în urmă cu câteva zile.

Persoanele astea care umblă cu geci de 1.500 de euro şi cu maşini de 70.000 de euro, cum l-am văzut pe băiatul acesta, vloggerul Selly sau Selby… El era reprezentantul noii generaţii care vine cu forţă, cu entuziasm, să lichideze vechile structuri îmbătrânite, dinozaurii.

Frumos, revoluţionar! Şi-acum văd că prima lui grijă este să-şi ia la… cât are, nu ştiu, 16-17-18 ani, cred că n-are 20 de ani, maşină de 70.000 de euro, pe care, de altfel, a şi ciocnit-o. Eu sunt de modă veche. Când dai 70.000 de euro pe mașină înseamnă că ai niște probleme interioare, nu simple.

Sunt convins că are bani mulţi. Problema nu este câţi bani ai, problema este decenţa consumului şi a achiziţiilor. Asta este problema. Problema e ce faci cu banii ăia, indiferent câţi ai avea, mulţi, puţini”, a mai spus CTP.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×