Filmarea care a trimis-o la închisoare. O mamă și-a maltratat bebelușul și s-a lăudat pe Facebook. VIDEO

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/02/2019, 17:04
Filmarea care a trimis-o la închisoare. O mamă și-a maltratat bebelușul și s-a lăudat pe Facebook. VIDEO GALERIE FOTO
O mamă și-a maltrata copilul, s-a filmat, apoi s-a lăudat în mediul online cu gestul său.

O mamă care și-a maltratat copilul s-a filmat în timpul acesta și s-a lăudat pe un site de socializare cu gestul de neexplicabil. Femeia are 33 de ani și se numește Caitlyn Alyse Hardy. Aceasta s-a filmat în timp ce îi turna apa pe față, în timpul somnului, bebelușului său de doar 9 luni de zile.

Alyse Hardy a fost arestată după imaginile postate, extrem de viralizate în spațiul online, care o acuzau direct de maltratare de minor. Mama copilului a scris în descrierea video-ului: „Să plătești pentru că m-ai trezit de atâtea ori în timpul nopții.”

O mamă s-a filmat în timp ce-și maltrata fetița! Vedeo-ul a ajuns în mediul online

Mama care s-a lăudat cu filmarea în care își maltrata copilul, a ajuns în arest! Video-ul a lansat extrem de multe controverse, mai ales alăturate fiind cu cuvintele de necrezut ale mamei. Aceasta spunând că a răsplătit-o pe fiica ei, turnându-i apa, cu sticla, în timp ce dormea, pentru că a trezit-o de multe ori în timpul nopții.

Imagini cu copilul maltratat de propria mamă
Imagini cu copilul maltratat de propria mamă

Fetița ei s-a trezit forțat, înecându-se cu apă și încercând să înlăture sticla cu apă ținută de mamă.

Autoritățile s-au sesizat, după ce imaginile au devenit virale mai ales cu ajutorul grupurilor de pe o rețea de socializare pentru părinți.

Imagini cu bebelușul de 9 luni maltratat de mamă
Imagini cu bebelușul de 9 luni maltratat de mamă

Layse Cardy a fost arestată, fiind acuzată de cruzime aplicată minorului. Poliția a specificat faptul că în casă se aflau 4 copii, incluzând și bebelușul de 9 luni maltratat.

 Caz terifiant! O mamă din Prahova și-a bătut crunt copilul

Un copil de doar 2 ani și 5 luni a fost filmat cum este bătut de propria mamă. Mama și-a maltratat copilul timp de mai multe zilela rând. Cel care a făcut posibile filmulețele incriminatorii a fost chiar tatăl, care a montat camere de supraveghere. Acesta a depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești. De asemenea, a cerut un ordin de restricție pentur ca femeia să nu se mai apropie nici măcar jumătate de metru de micuț. “În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”,a declarat Purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Raluca Brezeanu.

„Nu aveam cum să dovedesc altfel. Am simţit că ceva se întâmplă cu copilul, pentru că de fiecare dată când eu ridicam mână să iau o cană, de exemplu, sau făceam un gest care lui i se părea agresiv, se ghemuia şi-şi ridica mâinile la cap, ca să se apere. Noaptea se trezea frecvent şi avea coşmaruri, nu mai mânca. Era evident că era speriat şi că ceva rău se întâmplă cu el. Am încercat să vorbesc cu soţia mea, dar de fiecare dată când abordam acest subiect nu puteam avea un dialog cu ea. Îmi spunea tot timpul că ea este cea care îi face educaţia copilului şi că eu nu am nicicun drept”, a spus tatăl copilului bătut de mamă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×