Caz şocant! Îşi snopeşte mama în bătaie aproape zilnic, la doar 6 ani!

Filon Stan   
în Video
10/03/2018, 14:50
Caz şocant! Îşi snopeşte mama în bătaie aproape zilnic, la doar 6 ani!

Demi, pericol public! O fetiţă de doar şase ani din Marea Britanie şi-a îngrozit mama şi bunicii! Toţi o ştiu de frică! Dacă nu se face exact cum doreşte ea, devine violentă. Aruncă cu tot ce prinde spre mama şi bunicii ei, ba chiar îi muşcă şi îi bate.

Nu de puţine ori aceştia s-au ales cu ochii vineţi sau cu muşcături din partea copilei. „Poate fi o fetiţă încântătoare, foarte iubitoare, însă comportamentul ei se schimbă într-o clipă”, a declarat mama copilei care a apelat la emisiunea „Copil violent, părinte disperat”, pentru a găsi soluţii de remediere a comportamentului fetiţei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Întrebată despre comportamentul agresiv, ea a continuat: „Uneori mi-aş dori să o ucid pe Demi cea rea, dar nu am cum să o fac. Este oribilă.”

Un copil de şase ani îşi bate mama cu pumnii şi picioarele!

Specialiştii de la emisiunea respectivă, psihologi şi oameni instruiţi pentru a comunica cu copiii problematici au o misiune destul de dificilă. Aceştia vor evalua situaţia şi vor lua măsurile necesare, asta dacă nu vor fi agresaţi şi ei de micuţa bătăuşă!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×