Și-a ucis mama în bătaie pentru un motiv banal! Ce i-a reproșat fiul!

înStiri de ultima ora
27/04/2018, 14:58
Și-a ucis mama în bătaie pentru un motiv banal! Ce i-a reproșat fiul!
Si-a ucis mama cu o cruzime rar intalnita

Instanța s-a pronunțat într-un caz de o cruzime rară! Un bărbat din Rădăuți a fost condamnat de Tribunalul Suceava după ce și-a ucis mama în bătaie, acuzând-o că „l-a divorțat”.

Bărbatul a primit 14 ani de închisoare, dar decizia nu este definitivă. Pe data de 05 decembrie 2017 s-a întâlnit cu fosta sa soţie, cu care a purtat o discuție mai aprinsă, în timpul căreia a acuzat-o că are o relație cu un alt bărbat. Supărat, bărbatul a colindat barurile din localitate, apoi s-a dus acasă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Și-a omorât mama în bătaie, iar acum și-a aflat sentința

Aici, cea care i-a ieșit în cale a fost chiar cea care i-a dat viață, dar care ar fi fost principala vinovată pentru divorț, din punctul de vedere al fiului său. Acesta s-a enervat atât de tare încât și-a luat mama pe sus și a dus-o în casă, unde a lovit-o timp de mai bine de jumătate de oră. Femeia s-a stins în urma loviturilor primite, iar bărbatul a fost arestat.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×