Fiica lui Gică Popescu, Maria, împlinește 18 ani! Petrecere de fițe organizată de tatăl ei! Unde va avea loc marele eveniment

Claudiu Ilie    Sandra Popescu   
în Stiri mondene
13/08/2018, 19:05
Fiica lui Gică Popescu, Maria, împlinește 18 ani! Petrecere de fițe organizată de tatăl ei! Unde va avea loc marele eveniment GALERIE FOTO
Tatăl său îi va organiza o petrecere de majorat de pomină, la malul mării, iar motivul este unul dublu! Fiica sa împlinește frumoasa vârstă de 18 ani, dar familia Popescu sărbătorește și admiterea Mariei la una dintre cele mai bune facultăți din lume!

Fiica lui Gică Popescu, Maria, nu mai este o copilă, mai ales că în weekend tânăra împlinește 18 ani, Este frumoasă de pică, dar și foarte inteligentă! În plus, are un tată extrem de celebru în România, dar și peste hotare, care în aceste zile se declară extrem de mândru!

Gică Popescu îi va organiza o petrecere de majorat de pomină, la malul mării, iar motivul este unul dublu! Fiica sa împlinește frumoasa vârstă de 18 ani, dar familia Popescu sărbătorește și admiterea Mariei la una dintre cele mai bune facultăți din lume! Maria ar fi putut oricând să urmeze o carieră în modelling, însă acest lucru nu a pasionat-o. În schimb, s-a înscris la una dintre cele mai importante instituții de învățământ din Europa și a fost și admisă!

Fiica lui Gică Popescu, Maria, împlinește 18 ani

Maria Popescu, fiica lui Gică Popescu, va urma cursurile Facultății Bocconi din Milano, facultate ale cărei cursuri sunt frecventate și de fiul lui Adrian Năastase, Andrei. Fostul mare internațional român a investit în educația copiilor săi și a făcut chiar și unele sacrificii, după cum a declarat.

“Nu m-am făcut antrenor din cauza copiilor! Am considerat ca unul dintre lucrurile cele mai importante este educatia lor, iar antrenoratul m-ar fi purtat sase luni colo, opt luni dincolo, inca un an in alta parte. Eu am zis ca nu vreau asa ceva, copiii mei vor incepe si vor incheia scoala in Bucuresti! Acum doua zile, a venit si rezultatul sacrificiului, sa-i zicem sacrificiu! Fata mea a intrat la Bocconi, una dintre cele mai importante facultati din lume”, a povestit Gica Popescu, in urma cu cateva zile, in media.

Gică Popescu mai are un mare motiv de mândrie. Fiul său cel mic îi calcă pe urme. Nicolas Popescu, fiul în vârstă de 15 ani al lui Gică Popescu, s-a transferat, recent, la Viitorul, echipă cu care spera să semneze încă din finalul anului trecut.

Dată relaţia excelentă dintre el şi cumnatul Gică Hagi, Gică Popescu a considerat că a venit momentul ca fiul său să plece de la FC Voluntari şi să intre în programul Academiei conduse de „Regele” fotbalului românesc. Nicolas Popescu a semnat deja cu Viitorul şi, mai întâi, va trece pe la grupele de juniori ale clubului constănţean, urmând ca în cel mai scurt timp să fie integrat, uşor-uşor, într-o grupă superioară de vârstă şi, apoi, la echipa mare a clubului deţinut de Gică Hagi. Popescu este mândru de fiul său. “Seamănă cu mine, cu taică-său. Poate nu credeţi, dar e a treia oară când îl văd pe Nico jucând. I-am şi promis că atunci când o să joace pentru naţională, o să vin să îl văd jucând”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×