VIDEO / Gică Popescu, surprins de Valentine`s Day! Cine l-a vizitat

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/02/2015, 10:21
VIDEO / Gică Popescu, surprins de Valentine`s Day! Cine l-a vizitat GALERIE FOTO

Condamnat la ani grei de temniţă după ce a fost găsit vinovat alături de alte nume mari din fotbalul românesc în dosarul transferurilor, fostul căpitan al ”Naţionalei”, Gheorghe Popescu a avut parte, sâmbătă, de Ziua Îndrăgostiţilor, în jurul prânzului, de o surpriză de proporţii, chiar la penitenciarul Jilava, acolo unde este el încarcerat.

Paparazii au surprins-o pe soţia fostului fotbalist în timp ce, însoţită de de alte două persoane, gonea spre Penitenciarul Jilava, locul în care este închis Gică Popescu. Odată ajunsă în faţa penitenciarului, după ce şi-a parcat bolidul de zeci de mii de euro, Luminiţa, preocupată la maximum, a început să cotrobăie prin maşină în căutarea unor hârtii pe care dorea să i le ducă soţului ei. După ce, în sfârşit, a găsit ce căuta, soţia lui Gică Popescu s-a îndreptat către intrarea în penitenciar, loc în care alţi oameni aşteptau la coadă pentru a merge în vizită la cei pe care îi au ”înăuntru”.

După Luminiţa , la un minut, din maşina ei au coborât încă două femei, amândouă grăbindu-se să o ajungă din urmă pe soţia fostului mare internaţional şi să intre în închisoarea în care îşi ispăşeşte Gică Popescu pedeapsa primită în urma condamnării la trei ani şi o lună de puşcărie în ”Dosarul transferurilor”.

În altă ordine de idei, anul acesta Gică Popescu ar putea primi o veste mai mult decât bună, în apropierea datei de 1 octombrie, când fostul internaţional român va ajunge la jumătatea pedepsei,iar avocaţii lui ar putea să ceară eliberarea acestuia.

VEZI VIDEO

sursa: spynews.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×