Fiica lui Aurelian Preda, mesaj trist de Crăciun. ”Tati, tu ești îngerul meu”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
25/12/2018, 10:33
Fiica lui Aurelian Preda, mesaj trist de Crăciun. ”Tati, tu ești îngerul meu”
Fiica regretatului Aurelian Preda a postat un mesaj trist de Crăciun

Anamaria Rosa, fiica regretatului Aurelian Preda petrece încă un Crăciun fără tatăl ei. Aceasta a postat un mesaj trist pe contul său de socializare. Cântărețul de muzică populară s-a stins din viață în urmă cu aproximativ doi ani, iar de atunci viața fetei s-a schimbat.

Rosa și-a scris gândurile și i-a reamintit tatălui ei, de acolo de sus, că acesta va rămâne mereu în sufletul și mintea ei în orice moment. ”Tati, tu ești îngerul meu păzitor și știu că pentru tine Crăciunul era cea mai importantă sărbătoare! Crăciun fericit, acolo unde ești, printre îngeri!

Anamaria Rosa, fiica regretatului Aurelian Preda, mesaj trist de Crăciun

Ești și vei rămâne în sufletul și mintea mea în fiecare moment! Te iubesc și știu că vrei să mă vezi zâmbind deși îmi este foarte greu pentru că mi-aș fi dorit să fii lângă mine, pentru că nimeni nu-mi alină dorul de tine chiar dacă acum sunt lângă familia mea, și nu lânga cine te asteptai candva sa fiu… pentru că oamenii vin și pleacă!”, a scris Anamaria Rosa, fiica artistului de muzică populară Aurelian Preda.

Fiica lui Aurelian Preda, mesaj trist de Crăciun. ”Tati, tu ești îngerul meu”
Aurelian Preda, alături de fiica sa, Anamaria Rosa

În final, fata a urat tuturor sărbători fericite, gânduri bune și liniște tuturor celor care îi stau aproape. ”Sărbători frumoase, dragilor! Să aveți parte de un Crăciun binecuvântat cu bucurii, sănătate, liniște și pace interioară! Vă mulțumesc că-mi sunteți alături! Vă iubesc!❤”, a scris fata cântărețului Aurelian Preda.

Fiica lui Aurelian Preda, mesaj trist de Crăciun. ”Tati, tu ești îngerul meu”
Rosa și-a scris gândurile și i-a reamintit tatălui ei, de acolo de sus, că acesta va rămâne mereu în sufletul și mintea ei în orice moment

Artistul a murit într-o clinică din Austria, după ce s-a luptat o lungă perioadă cu o boală incurabilă. La sfârșitul anului 2010, solistul argeșean a aflat că suferea de cancer. La aflarea veștii, Aurelian Preda a decis să-și ferească familia de suferința prin care urma să treacă, o dată ce va începe tratamentul împotriva bolii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×