A murit Aurelian Preda! Visul RUINAT al interpretului

Adrian Dumitru   
în Hotnews
28/09/2016, 14:25
A murit Aurelian Preda! Visul RUINAT al interpretului

Muzica populară a suferit una dintre cele mai mari lovituri din ultima perioadă prin decesul lui Aurelian Preda.

Lovit de cancer în patru locuri de aproape un deceniu, celebrul interpret şi-a găsit sfîrşitul după ce cancerul la pancreas cu care se luptase mulţi ani a recidivat.

Om cu frica lui Dumnezeu, Aurelian Preda şi-a lăsat chemarea duhovnicească pentru scenă, unde a reuşit să fie apreciat şi iubit de zeci de mii de fani. Într-un interviu acordat pentru Taifasuri, Aurelian Preda dezvăluia lucruri mai puţin neştiute despre drama care i-a schimbat complet viaţa şi care, într-un final, i-a adus sfîrşitul. „În urmă cu câţiva ani, când medicii mi-au pus un diagnostic crunt, anevrism cerebral, şi mi-au spus că nu mai am nicio şansă, tot ce am putut face a fost să cred şi să sper. Iar Dumnezeu m-a ajutat. Faptul că am intrat în moarte clinică m-a făcut să-mi schimb complet viaţa şi să am o nouă viziune asupra ei. În timp ce medicii o sunau pe mama şi îi spuneau că nu mai am nicio şansă, eu auzeam tot şi nu ştiam cum să-i avertizez că sînt acolo, că-i aud… Apoi, o voce într-un vis îmi spunea că voi participa la multe înmormântări, şi că după mine va plînge mulţimea”

Mîncarea pe o lună: o pastilă!

Apropiaţii lui Aurelian Preda au dezvăluit că ultimii ani din viaţa regretatului artist au însemnat un drum între România şi Austria, interpretul participînd în Viena la un tratament experimental pentru vindecarea cancerului. Indicaţiile medicilor, chiar dacă au fost dure, au fost respectate cu precizie de către Aurelian. În ciuda faptului că nu avea voie să mănînce, singura mîncare timp de o lună fiind o pastilă, Aurelian Preda nu a dezarmat. Avea pentru fiecare o vorbă bună şi încerca să îi ajute pe cei care apelau la el cu încredere.

Visul ruinat al lui Preda

În ciuda faptului că şi-a închinat timpul liber lui Dumnezeu, Aurelian Preda a plecat spre o lume mai bună cu un regret: nu a apucat să îşi îmbrăţişeze nepoţii! Apropiaţii lui Preda au dezvăluind că, înainte să fie doborît de cumplita boală, reuşise să îşi satisfacă una dintre dorinţe. „Şi-a dorit mereu ca fata lui, care are acum 17 ani, să cînte împreună pe scenă. A reuşit să transforme acest vis în realitate”, au precizat foştii colaboratori ai cîntăreţului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×