Cu trei zile înainte sa moară, îndrăgitul cîntaret Aurelian Preda a filmat pentru o emisiune. Cîntăreţul era vizibil slăbit

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
28/09/2016, 14:20
Cu trei zile înainte sa moară, îndrăgitul cîntaret Aurelian Preda a filmat pentru o emisiune. Cîntăreţul era vizibil slăbit GALERIE FOTO

Inainte de a muri, indragitul cantaret de muzica populara Aurelian Preda a filmat pentru o emisune acasa la colegul lui de breasla, Constantin Magureanu. Acesta a pus cateva imagini pe Facebook, insotite de un mesaj emotionant.

„Acum trei zile ai fost la mine acasa! Prieten drag nu pot sa cred ca ai plecat la ingeri! Nu vei muri niciodata pt mine.!Mi-ai facut o promisiune!M-am rugat pt tine astazi.Nu pot sa cred ca ultima emisune ai filmat-o cu mine!Acum ai sa canti in corul ingerilor asa cum mi-ai spus ! ODIHNESTE TE IN PACE, Aurelian Preda!” , a scris pe pagina sa de Facebook cantaretul de muzica populara Constantin Magureanu.

Artistul a murit marti seara la orele 18.10, intr-o clinica privata din Austria, dupa ce s-a luptat o buna perioada de timp cu o boala incurabila.

Sursă: www.stirilekanald.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×