Fetița Andreei Bălan, botezată de trei nași. Evenimentul va avea loc în aceeași zi cu nunta artistei

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
10/09/2019, 15:36
Fetița Andreei Bălan, botezată de trei nași. Evenimentul va avea loc în aceeași zi cu nunta artistei
Andreea Bălan a declarat că micuța Clara va fi botezată de trei nași. Sursa foto: playtech.ro

Fetița cea mică a Andreei Bălan va fi botezată weekendul acesta. Evenimentul va avea loc în aceeași zi cu nunta artistei. Cântăreața a dezvăluit cine vor fi nașii care o vor boteza pe micuța Clara, unde va avea loc cununia religioasă, dar și petrecerea de nuntă.

Cine vor fi nașii fetiței Andreei Bălan

Andreea Bălan își va boteza cea de-a două fetiță în acest weekend. În data de 15 septembrie, duminică, micuța Clara Maria va fi creștinată la Biserica Sfânta Treime Dudești. Artista a dezvăluit cine vor fi nașii fetiței sale și a anunțat că vor fi trei la număr. Monica Davidescu și Aurelian Temișan, dar și unul printre prietenii actorului George Burcea, Iulian Burciu o vor boteza pe fetița Andreei Bălan.

Creștinarea fetiței va avea loc în aceeași zi cu nunta părinților, pe 15 septembrie. Andreea Bălan și George Burcea își vor uni destinele la Biserica Sfânta Treime Dudești din București la ora 17:00, iar petrecerea de nuntă va avea loc Ballroom Le Chateau începând cu ora 19:30.

Andreea Bălan și George Burcea se căsătoresc religios pe 15 septembrie
Andreea Bălan va purta trei rochii de mireasă. Sursa foto: a1.ro

Andreea Bălan va avea trei rochii de mireasă

Andreea Bălan a mărturisit că va purta trei rochii de mireasă care au fost gândite chiar de ea. Artista a ales trei momente cheie ale nunții sale în care își va schimba rochiile: una cu o trenă lungă la Biserică, cea de-a doua mai scurtă perfectă pentru valsul mirilor, iar a treia rochie la vi pentru petrecerea de seară. De asemenea, cântăreața a mai spus că după nuntă va dezmembra rochiile de mireasă și le va purta pe scenă.

„Trei rochii de mireasă, e suficient, nici nu am timp să mă schimb cu toate. Una va fi la biserică și va avea o trenă foarte lungă și grea. Are modele speciale pe ea. Merg la probă, în fiecare săptămână. E minunat! Stau între rochii de mireasă. A doua va fi la vals, e specială pentru dans. Nu are trenă, este mai scurtă și despicată să pot să dansez. Ultima este o surpriză, nu este o rochie, e altceva! E o surpriză! Una e alb cu puțin roze, una este alb cu puțin argintiu și cealaltă este argintie”, a declarat Andreea Bălan pentru VIVA!.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×