Ferma 2019. Paula și Claudia Pavel sunt aproape identice. Cât de mult seamănă cele două surori. FOTO

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
03/04/2019, 18:04
Ferma 2019. Paula și Claudia Pavel sunt aproape identice. Cât de mult seamănă cele două surori. FOTO GALERIE FOTO
Paula, sora Claudiei Pavel, s-a inscris la emisiunea Ferma 2019

Paula Pavel, cea mai nouă concurentă intrată în competiția Ferma 2019, de la Pro TV, este nimeni alta decât sora Claudiei ”Cream” Pavel! Paula Pavel i-a lăsat cu gura căscată pe concurenții celebrei emisiuni. Câțiva dintre ei se tem că sora Claudiei Pavel a intrat în emisiunea difuzată de Pro TV pentru a-și răzbuna sora mai mică.

Paula, sora mai mare a Claudiei Pavel, a intrat în emisiunea Ferma 2019 cu gânduri de răzbunare

Paula Pavel are 38 de ani și este un make-up artist foarte cunoscută printre vedete. A lucrat cu cele mai cunoscute vedete din lumea wow biz-ului românescu și a devenit cunoscută publicului larg după ce i-a luat apărarea surorii sale mai mici, Claudia Pavel, în vârstă de 34 de ani, în scandalul cu Brigitte Năstase.

Fosta soție a tenismanului Ilie Năstase s-a făcut remarcată în Ferma după mai multe scandaluri cu Claudia Cream, despre care a spus că a avut  relație amoroas cu unul dintre soții ei, decedat între timp. Mai mult, Brigitte a acuzat-o pe Claudia că a intervenit în mariajul ei pe când cântăreața era minoră și cânta în trupa Candy!

Paula este mai mare cu 4 ani ani decat Claudia Pavel

Paula și Claudia Pavel seamănă foarte mult

La auzul acuzelor aduse de Brigitte Sfăt surorii sale mai mici, Paula Pavel s-a implicat și ea și a amenințat că o va da în judecată pe Brigitte Sfăt, imediat cum va ieși din emisiunea de la Pro Tv. Sora ei, Claudia Pavel, a părăsit emisiunea Ferma în urmă cu o lună, când cea care a eliminat-o a fost nimeni alta decât Brigitte Sfăt, care a câștigat o probă.

Paula Pavel și Brigitte Sfăt au avut o discuție privată la Ferma! „Este un scandal atât de imens încât m-am dus la televizor și am spus că te dau în judecată pentru calomnie. Sora mea a fost virgină până la… și nu știu cum poți să faci tu asemenea acuzații. E foarte urât. Nu e ok să gândești așa despre femei. Absolut totul e pe ziare și pe TV. Puteai să gândești înainte să facă asemenea acuzații”, i-a spus Paula lui Brigitte Sfăt. ”…Nu pot să cred că s-a dat așa ceva (n.r. pe post)…”, i-a răspuns Brigitte Sfăt.

„Cred că a venit să se răzbune. Brigitte se simte cu musca pe căciulă şi încercă să îi intre pe sub piele, dar nu cred că pune botul Paula“, a declarat Ioana Filimon. Diana Belbiţă, care este prietenă cu Claudia Pavel, a comentat şi ea: „Mă bucur că este aici, acum nu ştiu dacă se bucură toata lumea. Ştim cu toţii vorba aia: cine sapă groapa altuia, cade singur în ea. Oare i-a venit momentul lui Brigitte să alunece singură în ea?“.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×