Fenomen meteo neobişnuit în Hunedoara. A nins cu tunete şi fulgere

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
12/02/2020, 10:48
Fenomen meteo neobişnuit în Hunedoara. A nins cu tunete şi fulgere
A nins cu fulgere şi tunete în Hnedoara. Sursa foto: facebook.com

Un fenomen meteo neobişnuit pentru ţara noastră a avut loc în Judeţul Hunedoara. Localnicii au intrat în panică şi au spus că nu au mai văzut aşa ceva în viaţa lor. Aceştia au constatat cu stupoare că afară ninge şi fulgeră în acelaşi timp.

Ninsoare cu tunete şi fulgere în Hunedoara

Un fenomen neobişnuit a avut loc în Huneadoara. Localnicii au constatat că afară ninge şi fulgeră, fenomene care nu au mai fost observate niciodată. Mulţi dintre localnici au pus mâna pe telefoane şi au filmat neobişnuitul fenomen meteo.

Astfel mulţi dintre ai au postat pe reţelele de socializare filmuleţele video cu feneomenul neobişnuit. „Ninge şi se aude cum fulgeră şi tună. Ce anotimp e ăsta? Ce vreme e asta? Ninsoare cu tunete si fulgere„, se aude pe videoclipul postat de un localnic din Petroşani, judeţul Hunedoara.

A tunat şi fulgerat şi în Maramureş, cum se poate vedea în videoclipul de mai jos

JUDEŢUL MARAMUREŞ, BAIA MARE, VISCOL, NINGE, TUNETE FULGERE

JUDEŢUL MARAMUREŞ, BAIA MARE ⚡❄️⚡GRINDINĂ, VISCOL, TUNETE ȘI FULGERE11 FEBRUARIE 2020 ❄️❄️⚡⚡❄️❄️24/7 Baia Mare

Gepostet von Meteoplus am Dienstag, 11. Februar 2020

Furtuna Sabina a intrat în România

Pe de altă parte, în Mehedinţi a picat grindină. Pietrele de gheaţă au făcut prăpăd în localităţile unde s-a înregistrat acest fenomen meteo. Vântul puternic a făcut ravagii în Caral Severin.

Aici, rafalele de vânt puternice au smuls un acoperiş al unui service. Acoperişul a fost aruncat peste mai multe maşini avariindu-le. Trei maşini au fost avariate, nimeni nu a fost rănit.

De asemenea, în Reşiţa vântul puternic a fost smuls şi aruncat un pom peste un autobuz cu călători. Niciun călător nu a fost rănit, dar toţi au rămas cu sperietura puternică.

În plus, meteorologii anunţă că furtuna Sabina, care a făcut ravagii în Europa a ajuns, marţi, în România. Sabina i-a făcut pe meteorologii din Germania să emită cod violet de vreme rea.

Sabina a adus pe unde a trecut ploaie, lapoviţă şi ninsori, toate însoţite de vânt puternic. Astfel, în Germania traficul aerian a fost dat peste cap, multe curse aviatice fiid anulate. Meteorologii au anunţat în Germania rafale de vânt de 180 de kilometri la oră.

Sabina a perturbat traficul aerian, feroviar şi terestru în Iralnda şi Marea Britanie. Nici Belgia nu a scăpat de Sabina. Şi aici meteorologii au emis averitiări în care vântul va sufla cu 130 de kilometri la oră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×