Accident groaznic în Hunedoara. Un copil de 13 ani a murit după ce a intrat cu maşina tatălui său într-un copac

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
02/02/2020, 16:49
Accident groaznic în Hunedoara. Un copil de 13 ani a murit după ce a intrat cu maşina tatălui său într-un copac
Pietoni accidentaţi pe trotuar de o şoferiţă de 19 ani

Tragedie într-o familie din Hunedoara. Un băiat de 13 ani a murit într-un accident groaznic după ce a intrat violent cu maşina tatălui său într-un copac. Maşina era înmatriculată în Anglia şi avea volan pe dreapta.

Copilul de 13 ani a murit după ce a intrat cu maşina tatălui într-un copac

Copilul de 13 ani a luat maşina tatălui şi a plecat să se plimbe prin oraş, scrie spynews.ro. Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 12, la intrarea din Hunedoara dinspe localitatea Prislop. Din cauza vitezei, băiatul a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-un pom de pe marginea drumului.

Echipajele de salvare au ajuns în scurt timp la locul tragediei şi au încercat să salveze viaţa copiluilui, însă fără succes. Acesta nu a avut nicio şansă de supravieţuire din cauza impactului violent.

A fost deschis un dosar penal pentru a se vedea cum a ajuns copilul să plece cu maşina

Astăzi, în jurul orei 12.00, pe DJ 687A, la intrarea în Hunedoara dinspre Prislop, la intersecţia cu str. Serei, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unui minor.

Autoturismul a  lovit un copac de pe marginea drumului (posibil neadaptare viteză – şoferul era singur în auto).

Cel aflat la volan era un minor de 13 ani (autoturismul, înmatriculat în Anglia, cu volan pe partea dreaptă, aparţinea tatălui minorului)„, a transmis IPJ Hunedoara.

În urma tragediei, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru a se cunoaşte cauzele exacte ale producerii accidentului, dar şi cum a ajuns minorul să conducă o maşină pe drumurile publice.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×