Accident spectaculos în Maramureș! Un edil a făcut praf o mașină a primăriei! Bărbatul a plecat liniștit acasă

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
01/02/2020, 13:45
Accident spectaculos în Maramureș! Un edil a făcut praf o mașină a primăriei! Bărbatul a plecat liniștit acasă GALERIE FOTO
Mașina s-a înfipt într-un gard. Sursa foto - observator.tv

Accident spectaculos în Maramureș, mai exact în comuna Remetea Chioarului. Edilul localității a făcut praf maşina Primăriei, pe care a înfipt-o în gardul unei femei, după care a plecat liniştit acasă.

Accident spectaculos în Maramureș!

Poliţiştii spun că îl aşteaptă preț de 24 de ore să declare accidentul. Totul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Atunci mașina Primăriei Remetea Chioarului a fost implicată într-un accident rutier. Concret, autoturismul Dacia Duster se deplasa dinspre Baia Mare spre centrul comunei, când şoferul a pierdut controlul volanului.

Un edil a făcut praf o mașină a primăriei!

Mașina a distrus un stâlp de electricitate, apoi s-a oprit în gardul casei fiului fostului primar.

Acum, proprietara casei nu a ezitat și a postat pe o rețea de socializare un mesaj din care reiese clar că cel care conducea autoturismul era nimeni altul decât edilul comunei.

„Oameni buni, staţi liniştiţi, domnul primar a spus când a coborât din maşină că se simte foarte bine”, a scris femeia

Nu doar că se simțea bine, dar primarul s-a dus pur şi simplu acasă. Conform primelor informații, Primăria nu are angajat şofer şi oamenii spun că edilul era cel care conducea Dusterul instituţiei.

Pentru că nu au fost victime în urma accidentului, bărbatul are acum la dispoziţie 24 de ore pentru a merge la Poliţie ca să raporteze incidentul.

Polițiștii de la Șomcuta Mare desfășoară activități pentru stabilirea identității șoferului care a condus mașina.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×