Femeie primar, reacţie dură la adresa politicienilor: “Ar trebui destituiţi şi închişi la balamuc!” Edilul acuză jocurile electorale în perioada de pandemie

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
14/03/2020, 17:40
Femeie primar, reacţie dură la adresa politicienilor: “Ar trebui destituiţi şi închişi la balamuc!” Edilul acuză jocurile electorale în perioada de pandemie
Irina Lazăr Onescu, reactie dura la adresa politicienilor. Sursa foto: Facebook

Primăriţa comunei Petriş din Arad, Irina Lazăr Onescu, a răbufnit pe Facebook din cauza incompetenţei autorităţilor în contextul epidemiei de coronavirus, care avansează galopant în ţara noastră.

Femeie primar, reactie dura la adresa politicienilor, în contextul epidemiei de coronavirus

Irina Lazăr Onescu, primarul independent al comunei Petriş, Arad, a scris un mesaj dur pe Facebook la adresa autorităţilor din România. Aceasta spune că autoritîţile sunt incompetente în privinţa măsurilor luate împotriva coronavirusului.

Până acum incompetența autorităților noastre părea inofensivă. Ba chiar făceam glume pe seama ei. Însă în contextul actual este de-a dreptul criminală„, a scris Irina Lazăr Onescu pe pagina proprie de Facebook.

Unii politiceni ar trebui destituiţi pe loc

Primăriţa din Arad mai spune că unii dintre oamenii politici de ţara noastră ar trebui închişi la balamuc.

Orice om politic cu funcție de conducere în stat care astăzi își mai face calcule electorale ar trebui destituit și închis la balamuc„, a mai scris Irina Lazăr Onescu.

De asemenea, Irina Lazăr Onescu scrie că în România nu există lideri politici care să prezinte încredere şi în acelaşi timp să nu le fie frică să ia măsurile care se impun într-o astfel de perioadă prin care trece ţara noastră.

România și românii au nevoie de lideri care să inspire încredere, siguranță și cărora să nu le fie teamă să ia decizii nepopulare. 

Nu avem astfel de lideri, știu. Dar simt nevoia să îmi exprim public frustrarea și îngrijorarea. Sunt sigură că nu sunt singură în aceste gânduri…„, a conchis Irina Lazăr Onescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×