Femeie cu simptome asemănătoare infecției cu noul coronavirus, luată de urgență din Sun Plaza cu ambulanța

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
26/02/2020, 13:28
Femeie cu simptome asemănătoare infecției cu noul coronavirus, luată de urgență din Sun Plaza cu ambulanța
Femeie cu simptome asemănătoare infecției cu noul coronavirus, luată de urgență din Sun Plaza cu ambulanța. Sursa foto. Hepta

O femeie a fost luată, miercuri, cu ambulanța, din mall-ul Sun Plaza din București și dusă la spital, după ce a acuzat dificultăți de respirație, declarând că a fost în străinătate în zone unde au fost înregistate infecții cu noul coronavirus.

Femeie cu simptome asemănătoare infecției cu virusul covid-19, preluată din Sun Plaza București

Femeia se afla la mall-ul din Sun Plaza din București când a acuzat probleme respiratorii. Potrivit ProTV, aceasta s-a prezentat la un cabinet medical din incinta complexului comercial, iar medicul de acolo a alertat autoritățile.

Se pare că femeia care prezenta probleme respiratorii a declarat că a călătorit în străinătate, în zone unde au fost confirmate deja cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, covid-19.

Medicii au preluat femeia cu o ambulanță și au transportat-o la Spitalul „Victor Babeş” din București, pentru a i se face analize amănunțite, informează Mediafax.

Grupul de Comunicare Strategică a informat că, până în acest moment, nu au fost înregistrate cazuri de români infectați cu virusul covid-19 pe teritoriul țării noastre.

Nu a fost confirmat niciun caz de infecție cu noul coronavirus în România

„În ultimele 24 de ore au fost efectuate 137 de apeluri la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 (cele mai multe din Bucureşti – 44) cu privire la Coronavirus.

Le recomandăm cetăţenilor să apeleze numărul de urgenţă doar dacă provin din zonele afectate sau au intrat în contact cu persoane care provin de acolo.

Pentru informaţii utile, le recomandăm cetăţenilor să se informeze permanent de pe canalele oficiale ale Ministerului Sănătăţii, Ministerului de Externe, Ministerului Afacerilor Interne şi Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă”, notează Grupul de Comunicare Strategică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×