Femeia jarndarm bătută în timpul protetului diasporei: „Era mai bine să am coloana ruptă?”

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
29/09/2018, 08:52
Femeia jarndarm bătută în timpul protetului diasporei: „Era mai bine să am coloana ruptă?” GALERIE FOTO
Ștefania Nistor, în ziua protestelor Diasporei de pe 10 august

Ștefania Nistor, femeia jandarm bătută în cadul protestelor diasporei, a făcut declarații pentru oamenii care i-au judecat ieșirea din spital. Pe 10 august, la protestele din Piața Victoriei, aceasta a fost bătutuă de unii protestatari agresivi. În aceeași situație s-a aflat și colegul său.

Cei doi au fost loviți cu pumnii și picioarele de câțiva cetățeni extrem de violeți. Femeia jandarm a mărturisit că după ce a ajuns la ambulanță a început să nu-și mai simtă picioarele, pe lângă durerile din zona cervicală pe care le resimțea în urma bătăilor.

Declarațiile femeii jandarm despre protestele în care a fost bătută

Ștefani Nistor, femeia care a fost de la începutul protestelor în vizorul presei, s-a confesat într-un interviu pentru Antena 3. Aceasta a ieșit din mulțimea furioasă, alături de colegul său, destul de rănită, doar că la ieșirea din spital părea să nu fi avut nimic, lucru ce i-a indignat pe cetățeni.

Judecata gratuită asupra femeii jandarm nu s-a lăsat fără expllicațiile acesteia. Ștefania Nistor a susținut întâi de toate că la protestul din 10 august s-au exercitat violențe asupra jandarmilor. „La un moment dat, nu ştiu din ce motiv, am căzut. Ori m-am împiedicat, ori cineva a intrat în mine, ştiu doar că am căzut, colegul meu a căzut lângă mine şi din acel moment am început să fim loviţi cu pumnii şi picioarele. (…) Eram loviţi cu sete, cu sălbăticie şi, în ciuda faptului că imploram să nu ne mai lovească, aceştia nu s-au oprit.

Femeia jandarm, bătută în timpul protestelor de pe 10 august
Femeia jandarm, bătută în timpul protestelor de pe 10 august

M-am temut pentru viaţa mea. Am simţit nişte mâini care mă pipăiau în zona abdomenului, dar datorită faptului că eram lovită mi-a fost imposibil să îmi duc mâinile sau să ajung în acea zonă, pentru că din instinct am încercat să-mi protejez capul deoarece nici măcar casca nu o mai aveam atunci. În momentul în care am ajuns la ambulanţă nu-mi simţeam picioarele şi simţeam o durere imensă în zona cervicală.

Datorită acestui lucru, medicii de pe ambulanţă mi-au pus un guler cervical şi apoi am fost transportată la spital’, a afirmat tânăra, precizând că a avut foarte multe vânătăi, hematoame pe cap, pe gât şi în zona cervicală. Era mai bine să am coloana ruptă?Ce s-ar fi vrut, să ies în scaun cu rotile ca să impresionez? Am considerat să ies la fel cum mă simţem. Mă simţeam bine, mă simţeam bucuroasă că pot să merg din nou în aer liber. Nu înţeleg de ce am fost acuzată aşa”, a declarat femeia jandarm rănită în urma protestelor diasporei pentru Antena 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×