Înșelătorie filmată în București! Ce căzătură teatrală!

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
29/09/2018, 00:04
Înșelătorie filmată în București! Ce căzătură teatrală!
Inselatorie filmata in Bucuresti. Victima nu s-a lasat intimidata!

Un șofer a surprins pe video ultima înșelătorie pusă la cale în București! Scenele uluitoare au fost filmate pe o arteră aglomerată din Capitală, unde un bărbat aflat într-un cărucior cu rotile intră cu viteză într-un autoturism oprit la semafor!

Din imaginile surprinse de șofer se vede cum bărbatul aflat în căruț gonește pe trotuar. Mașinile se opresc la semafor, iar el coboară de pe trotuar, pe carosabil, prinde din nou viteză, apoi se izbește puternic de o mașină aflată în fața lui, apoi cade teatral din scaunul cu rotile.

Înșelătoria filmată în București dă roade de multe ori

Șoferul coboară repede din autoturismul său și îl vede răsturnat pe cascadorul de ocazie, chitit să facă un ban nu foarte cinstit. Un taximetrist coboară repede pentru a da o mână de ajutor.

Cei doi șoferi îl culeg de pe jos pe bărbatul posibil invalid și îl repun în scaunul său cu rotile. Atunci acesta îi cere șoferului să se înțeleagă amiabil, pentru a nu se ajunge la poliție. Cum mașina lovită se afla pe loc în momentul impactului și fusese lovită și din spate, șoferul nu acceptă nicio înțelegere cu escrocul, așa că acesta se vede nevoit să plece descumpănit printre mașini, către o altă victimă, probabil.

Se pare că așa își riscă viața zilnic bărbatul respectiv, pentru care escrocheria a devenit un adevărat mod de viață. Șoferi fără experiență, poate care se grăbesc, cad în plasele escrocilor zilnic, alegând să facă o înțelegere cu victima, pentru câteva sute de lei.

Citește și Hoţii au inventat un nou tip de escrocherie! Atenţie la schema „fetiţa”

Citește și Metoda ”se schimbă banii”! Bătrânii sunt din nou în vizorul escrocilor! Cum să vă feriţi

Imaginile au fost filmate miercuri, 26 septembrie, într-o intersecţie din Bucureşti, de un şofer cu o cameră instalată pe bord, notează observator.tv.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×