Femeia asta arată așa la 71 de ani! Îți vine să crezi? FOTO

Ana Chivu   
în Stiri mondene
26/03/2019, 15:13
Femeia asta arată așa la 71 de ani! Îți vine să crezi? FOTO GALERIE FOTO
Carolyn Hartz arată superb la 71 de ani! Cum reușește?

La 71 de ani, vârsta la care multe femei se complac și se iubesc așa cum sunt, femeia aceasta arată extrem de bine și este mai activă decât multe tinere. Aceasta arată fabulos și îi uimește pe toți cu stilul său de viață și cu faptul că se menține excelent, conform Redacția.ro.  Secretul ei este faptul că nu consumă niciun pic de zahăr de mai bine de 28 de ani. Pe numele său Carolyn Hartz, este un exemplu pentru femei și nu numai.

Carolyn Hartz arată impecabil la 71 de ani! Cum reușește?

Carolyn este una din puținele femei care arată atât de bine la 71 de ani. Trupul ei pare foarte puțin atins de vârstă. Secretul mărturisit de aceasta este că nu consumă alimente cu zahăr de mulți ani și reușește să se mențină în forma aceasta datorită regimului strict alimentar.

“Nu mai consum zahăr de 28 de ani. A fost greu la început, pentru că eram dependentă de zahăr, însă cred că este unul dintre cele mai importante motive pentru care mi-am păstrat corpul sănătos și în formă”, spune Carolyn Hartz.

Carolyn Hartz, femeia de 71 de ani cu un corp superb
Carolyn Hartz, femeia de 71 de ani cu un corp superb

Sfaturi alimentare de la Carolyn Hartz

Pentru unii reprezintă un gest extrem să renunțe total la zahăr, dar pentru Carolyn este deja un stil de viață. “Mă asigur că mănânc proteine la fiecare masă, în special la micul dejun. Acest lucru îmi oprește pofta de altceva”, a mai mărturisit femeia de 71 de ani. De asemenea, a specificat faptul că este important să nu ne privăm de poftele cerute de corpul nostru, dar trebuie să fim atenți să fie în porții mici.

“Cu toții știm că metabolismul nostru încetinește pe măsură ce îmbătrânim. Asta înseamnă că trebuie să preluam controlul. Să facem alegeri sănătoase și să muncim puțin mai mult. Sunt de parere că este foarte important să fim conștienți de tipul de mâncare pe care îl consumăm și cantitatea. Contează foarte mult să fii atent la ce mănânci”, a spus femeia, informează Redacția.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×