Nuami Dinescu a slăbit 25 de kilograme! Cum arată acum și ce dietă a ținut

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/03/2019, 13:36
Nuami Dinescu a slăbit 25 de kilograme! Cum arată acum și ce dietă a ținut GALERIE FOTO
Cum a slăbit Nuami Dinescu 25 de kilograme

Nuami Dinescu a reușit să slăbească 25 de kilograme. Îndrăgita actriță și prezentatoare TV a dezvăluit că în spatele transformării sale spectaculoase se află o dietă „minune” , dar și sfaturile medicilor și terapeuților, pe care le-a urmat cu sfințenie.

La 57 de ani, actrița are tonusul unei adolescente

Dieta urmată de Nuami Dinescu a atras din ce în ce mai multe persoane care-și doresc să piardă masiv din greutate într-un timp relativ scurt. Impresionați de transformarea spectaculoasă a actriței, oamenii vor să încerce pe propria piele regimul miraculos.

Eu sunt într-un program care este implementat într-o clinică medicală din București. Este un program în care sunt implicați medici, psihologi, psihoterapeuți. Nu suntem întotdeauna responsabili de felul în care punem pe noi kilogramele. Psihologul te ajută să îți echilibrezi puțin emoțiile pentru că cei mai mulți dintre noi mâncăm emoțional, mâncăm pe stres, mâncăm mai mult decât ne trebuie. Eu am 1.55 m și orice jumătate de kilogram se simte. Am și căzut de foarte multe ori, aveam niște probleme cu genunchiul și toată lumea îmi zicea că trebuie să mai dau jos un pic” , a declarat recent Nuami Dinescu.

Îndrăgita actriță face sport pentru a se menține în formă
Îndrăgita actriță face sport pentru a se menține în formă

Ce se află acum în meniul actriței

Nuami Dinescu a dezvăluit că sportul are de asemenea un rol foarte important în procesul de slăbire. Actrița se consideră o fire activă, mai cu seamă că îi place la nebunie să meargă pe jos. Pe perioada regimului, Nuami a eliminat din meniul zilnic pâinea, pastele și bineînțeles, dulciurile.

„Mănânc de toate, mai puțin pâine, paste, dulciuri, cartofi. Ideea e că trebuie să te ții cam în 400 de calorii dimineața.
Poți să mănânci un ou pus într-o roșie și copt la cuptor cu un iaurt sau brânză de vaci cu 2% grăsime cu 3 linguri de fulgi de ovăz. Poți să mănânci niște salată de vinete în care ai pus un gălbenuș de ou și cu o felie de crackers. Poți să mănânci un fruct cu brânză de vaci” 
.

La prânz mănânc o bucată de carne, niște pește, o salată. Trebuie să fie cam 250 g de salată de legume și carne niciodată mai mult decât palma.Seara încerc să mănânc până în 7. Dacă te încinge foamea, mai bine bei niște apă sau poți să bei un pahar de lapte slab. Mie îmi plac foarte mult salatele sau mâncarea de legume. Îmi pun legume, vinete, ardei, conopidă, broccoli, mi le pun la cuptor.Le pun doar trei fâsuri de ulei, condimente, sare, le pun capacul și gata. Lângă legumele alea poți să pui 50 g de brânză. Eu mănânc pește, îmi cumpăr păstrăv, îmi cumpăr macrou” , a mai spus Nuami Dinescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×