Feli, adevărul despre cea mai neagră perioadă din viața ei. „Eu meg pe drumul ăsta cam de opt-nouă ani”

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
05/05/2020, 19:43
Feli, adevărul despre cea mai neagră perioadă din viața ei. „Eu meg pe drumul ăsta cam de opt-nouă ani”
Feli Donose a suferit de depresie Sursă foto: B1.ro

În urmă cu aproximativ nouă ani, Feli Donose a trecut prin cea mai neagră perioadă din viața ei. Artista a vorbit despre depresia severă care a pus-o la pământ, cum a reușit să se ridice și să își găsească din nou un echilibru.

Feli a trecut prin cea mai neagră perioadă din viața ei

Feli Donose este numai un zâmbet. Este o artistă iubită și apreciată, scoate hit după hit, are familia pe care și-a dorit-o dintotdeauna, dar viața ei nu a arătat mereu așa. În urmă cu câțiva ani, vedeta a traversat o perioadă extrem de grea, o depresie severă care a pus-o la pământ.

”Eu îi zic Dumnezeu, unii zic Universul, unii zic Cerurile. Eu merg pe drumul ăsta cam de vreo 8-9 ani, după o depresie din aia imensă de m-a pus la pământ, de nu mai știam nici cum mă cheamă, nici unde sunt.

Când am luat-o pe drumul ăsta simțeam așa că nu mă mai bucura nimic. Atunci am zis să văd care e treaba cu meditațiile, ce înseamnă chakrele astea. Bine nu m-am dus într-o extremă.

Am început să fac exerciții de respirație, să fac tot felul de meditații, după care am început să merg la terapie la o tipă care este pe infoenergetică. Eu cred că pe Pământul ăsta sunt oameni cu har”, a mărturisit Feli pentru Libertatea.

Nu a renunțat la terapie

Chiar dacă s-a vindecat, Feli Donose merge în continuare la terapie. Și-a schimbat complet stilul de viață, mănâncă sănătos, este mult mai atentă la ce tip de cărți citește și ce muzică ascultă.

Toate contribuie la starea de spirit pe care o are și doar cu atenție poate avea o viață liniștită, departe de blocaje, piedici sau o altă cădere.

„Mă duc de 4 ani la cineva care m-a ajutat să văd altfel lucrurile. M-a pus foarte bine pe picioare și am început să fiu mai atentă la ce scriu, ce muzică ascult, ce carte citesc”, a mai declarat artista.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×