Fata lui Teo Trandafir nu vrea o carieră în televiziune: Nu pot să mă deschid în fața oamenilor cum face mama

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
05/02/2019, 14:34
Fata lui Teo Trandafir nu vrea o carieră în televiziune: Nu pot să mă deschid în fața oamenilor cum face mama GALERIE FOTO
Maia Trandafir a ajuns la concluzia ca nu poate face o cariera in televiziune, ca mama ei, Teo Trandafir

Pe Teo Trandafir o cunoaște o țară întreagă, iar fiica ei, Maia, visa să-i calce pe urme. Ajunsă la 16 ani, fiica lui Teo Trandafir s-a făcut o tânără frumoasă care se gândește deja ce carieră să aleagă în viață. Mult timp a visat să lucreze în televiziune, exact ca mama ei.

Teo Trandafir a declarat în nenumărate rânduri că își va sprijini în totalitate fiica, indiferent ce meserie ar alege aceasta. Recent însă, Maia și-a dat seama că nu este făcută pentru lumina reflectoarelor, deoarece nu se poate deschide în fața oamenilor așa cum o face mama ei. Decizia a venit după o discuție serioasă cu mama ei.

Teo Trandafir a discutat serios cu fiica ei, Maia, despre lumea televiziunii

”Este un subiect pe care l-am atins, pentru că nu prea am avut de ales. Am crezut că menirea mea este în televiziune și mi-am dat seama – după atât timp în care am visat chestia asta –  că nu sunt făcută. Da, am emoții și nu pot să mă deschid complet în fața oamenilor cum face mama și mi-am dat seama că, deși îmi place și mă integrez astăzi, mâine, nu îmi văd viața în felul acesta. Mă văd altfel, într-un fel puțin mai singură, vreau să fiu un pic mai solitară, să știu că pot să stau eu cu gândurile mele, în meseria asta e cam imposibil”, a declarat Maia pentru libertatea.ro.

Teo Trandafir o sustine neconditionat pe Maia

Până să-și aleagă drumul în viață, adolescenta Maia studiază din greu la un liceu privat din Capitală, unde studiază intens materiile exacte. Spune că îi place foarte mult matematica, dar și fizica și modul cum se împletesc ele în arhitectură. ”Mă atrage arhitectura cel mai mult, pentru că îmi plac atât de mult și partea matematică, și fizica din ea și cum se îmbină cu arta în același timp, pe mine mă fascinează cu adevărat și chiar îmi place”, a mai precizat Maia, fiica lui Teo Trandafir.

Vedeta de televiziune a rămas impresionată de alegerea fiicei sale și o sprijină în demersul ei. ”Toți copiii sunt minunați, al meu e și înțelept. Cred că ar fi neînțelept din partea mea să nu apreciez și să nu înțeleg înțelepciunea ei”, a adăugat Teo Trandafir.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×