Fanii români au asaltat-o cu mesaje pe Lara Fabian. Ce i-au transmis, după ce a anulat concertul din București

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
04/02/2020, 21:53
Fanii români au asaltat-o cu mesaje pe Lara Fabian. Ce i-au transmis, după ce a anulat concertul din București
Fanii români au asaltat-o cu mesaje pe Lara Fabian. Sursa foto: public.fr

Românii au luat cu asalt pagina de Facebook a cântăreței franceze Lara Fabian, după ce artista a anulat concertul programat în București cu numai două ore înainte să înceapă! Mai mult, este al doilea concert anulat în România! Fanii au rămas cu un gust amar după această întâmplare, iar explicațiile cântăreței nu i-a ajutat deloc.

Fanii români au asaltat-o cu mesaje pe Lara Fabian

Mulți dintre cei care se pregăteau s-o vadă pe artista din Franța la concert și-au vărsat nervii pe pagina de socializare a artistei, chiar dacă aceasta a postat un mesaj în care își cere scuze fanilor săi. Artista a spus că a plecat deoarece era al 4-lea concert pentru care nu și-a primit banii.

”Si celelalte concerte anulate??? Tot asa nu a platit-o???? Atena, Brazilia, Cluj???? Toate au fost anulate. In Atena si Brazilia nu au mai fost romanii de vina. Banii pe biletele din Romania i-a incasat din Noiembrie!”, ”Organizatorii dezmint ce spune Lara!!!!! O s-o dea in judecata…..asa a simțit ea să plece ….a plecat la aerop de la 16….asa a facut so la Atena pe 1 febr ….își bate joc de lume ….noi am plătit bilet si pt Craiova …..si tot asa a facut !!!! Nu-i mai țineți partea!!!!!!”.

”Nu „anulați” un concert cu 2 ore înainte de începerea acestuia”

”Organizatorii, Eventim si Lara Fabian cred ca ar trebui dincolo de comunicate de presa si postari pe retele de socializare o explicatie rezonabila iar banii pe bilete trebuie rambursati. Asta s-ar intampla in mod civilizat in Franta sau Belgia. Cred ca e cazul ca si in Romania sa se procedeze civilizat”.

”Să vă fie rușine. Nu „anulați” un concert cu 2 ore înainte de începerea acestuia. Acesta este doar un comportament dezgustător și sper să fii trimis în judecată”.

O fană revoltată povestit că e a doua oară când își aduce mama în vârstă de 70 de ani la București doar pentru a o vedea pe artistă, însă doar pentru a-și lua țeapă pentru a doua oară. Artista franceză a mai anulat un concert în România! Organizatorii ultimului său concert spun că o vor da în judecată pe artistă!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×