Lara Fabian, dată în judecată de organizatorii concertului din București. Cântăreața și-a anulat pentru a doua oară evenimentele din România

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
04/02/2020, 14:14
Lara Fabian, dată în judecată de organizatorii concertului din București. Cântăreața și-a anulat pentru a doua oară evenimentele din România
Lara Fabian a fost dată în judecată de organizatorii show-ului din București. Sursa foto: Instagram.com

Cântăreața, cantautoarea și actrița de origine belgiană Lara Fabina și-a anulat concertul programat pentru București cu doar două ore înainte de a urca pe scenă pe motiv că nu a fost plătită. Organizatorii concertului au anunțat printr-un comunicat de presă că acuzațiile sunt false.

Cântăreața Lara Fabian, dată în judecată pentru că și-a anulat concertul din București

Luni seară, 3 februarie, talentata cântăreață Lara Fabian anunța pe o pagină de socialziare că este nevoită să-și anuleze concertul de la Sala Palatului din București din motive independente de voinţa ei. Artista a mărturisit că și-a anulat show-ul cu doar două ore înainte de a urca pe scenă din cauza că nu a fost plătită de managerul turului internațional.

Organizatorii concertului din Capitală, International Creative Talent Agency, au fost dezamăgiți de reacția cântăreței și s-au apărat spunând că Lara Fabian a lansat acuzații false. Este pentru a doua oară când artista își anulează concertul stabilit pe teritoriul țării noastre. În noiembrie cântăreața a anulat două concerte programate în Bucureşti şi unul la Craiova pentru că era bolnavă.

„Acest lucru este inacceptabil şi noi nu acceptam acuzaţia falsă făcută la adresa noastră prin intermediul conturilor ei de social media. Dacă neplata ar fi motivul real, atunci nu ar fi trebuit să se prezinte în Bucureşti! ”, au declarat organizatorii show-ului, informează news.ro.

Biletele pentru concertul artistei Lara Fabian, vândute în număr mare

„Absenţa ei vătămează promoterul şi pe toţi cei implicaţi în organizarea evenimentului. Vom înainta un proces împotriva artistei şi managementul acesteia pentru a primi dreptate în cadrul acestei situaţii dureroase. Suntem încrezători ca autoritatea competentă va da un verdict corect”, au mai adăugat organizatorii.

În plus, organizatorii show-ului de la București au pregătit până la cel mai mic detaliu spectacolul de la Sala Palatului, iar fanii artistei erau nerăbdători să-i asculte piesele. Biletele pentru spectacolul Larei Fabian s-au vândut în proporție foarte mare.

Reprezentanții International Creative Talent Agency au rămas uimiți în momentul în care artista a decis pe nepusă masă să plece spre aeroport fără a discuta în prealabil cu vreun reprezentant al organizatorului. Lara Fabian nu a dat nicio explicație legat de anularea spectacolului de la București.

Cântăreața și-a anulat de asemenea şi spectacolul pe care ar fi trebuit să îl susţină în Atena cu doar două zile înainte, pe 1 februarie. Concertul de la București parte din 50 World Tour și marchează a 50-a aniversare a cântăreţei belgiene.

Mesajul artistei publicat pe pagina de Facebook: ”Este o situație oribilă”

„Sunt furioasă pentru că, pentru a patra oară consecutiv, persoana care se ocupă de turneul internaţional (nu implică Franţa sau turneul francez), care se presupune că trebuie să mă plătească pentru show-urile mele, nu m-a plătit.

Nu pot accepta să nu văd acest abuz şi nici să continuu să îmi susţin show-urile când în mod evident trebuie să plătesc toate cheltuielile echipei şi pentru concert, fără să fiu plătită la rândul meu.

Este pur şi simplu o situaţie oribilă. Am încercat să continuu, sperând că se va rezolva, dar doar s-a înrăutăţit şi acum suntem puşi în situaţia de a nu mai putea continua.

Acest lucru mi-a provocat durere şi stres în ultimele luni, până la punctul în care m-am îmbolnăvit atât de tare încât nu am putut susţine concertul ultima dată când am venit în Bucureşti”, a explicat cântăreaţa pe pagina de socializare.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×