Lara Fabian, ieșire furioasă după ce a rămas neplătită și a anulat concertul din București: „Nu pot continua să cânt..Trebuie să-mi plătesc toată echipa şi cheltuielile”

Narcis Rosioru  
înStiri de ultima ora
03/02/2020, 20:33
Lara Fabian, ieșire furioasă după ce a rămas neplătită și a anulat concertul din București: „Nu pot continua să cânt..Trebuie să-mi plătesc toată echipa şi cheltuielile”
Lara Fabian, ieșire furioasă după ce a rămas neplătită și a anulat concertul din București: "Nu pot continua să cânt..Trebuie să-mi plătesc toată echipa şi cheltuielile". Sursa foto: Hepta

Lara Fabian a postat un mesaj pe Facebook prin care anunță că a rămas neplătită și a anulat concertul din București, după ce a fost păcălită de echipa managerială. Cântăreaţa de origine belgiană avea programat luni, de la ora 19.30, un concert la Sala Palatului din Bucureşti.

Lara Fabian anulează concertul din București

Lara Fabian este extrem de supărată și nervoasă întrucât s-a trezit că nu va primi niciun ban pentru concertul ce trebuia să îl susțină luni seara în București.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Sunt în Bucureşti, la hotel, şi sunt profund întristată din cauză că sunt nevoită să vă anunţ că spectacolul din această seară este anulat din cauza unor circumstanţe nefericite, total independente de voinţa mea, a trupei sau a echipei mele.

Dar, aşa cum am împărtăşit cu voi toate sentimentele mele, trebuie să vă spun şi astăzi adevărul, cu toată obiectivitatea.

Sunt furioasă pentru că a patra oară la rând persoana care manageriază datele turneului internaţional (nu şi pe cele din Franţa), care trebuia să mă plătească pentru a apărea în concertele noastre este în imposibilitatea de a o face”, a scris Lara Fabian pe Facebook.

Artista va trebui să suporte singură costurile pentru echipa sa

Cântăreața spune în continuare că este acum nevoită să achite singură costurile pentru întreaga echipă și, la rândul ei, să rămână neplătită pentru evenimentul pe care trebuia să îl susțină azi la Sala Palatului.

„Nu pot accepta să închid ochii la un asemenea abuz, nici să pot continua să cânt, când trebuie să-mi plătesc toată echipa şi cheltuielile fără să fie eu însămi plătită pentru a putea suporta toate acestea. Este pur şi simplu o situaţie oribilă.

Am încercat să continui, sperând că totul s-ar rezolva, dar lucrurile s-au înrăutăţit şi suntem puşi în situaţia regretabilă de a nu mai continua”, a mai scris artista în mesajul de pe rețeaua de socializare.

Conform celor spuse de artistă, o astfel de situație, ce i-a provocat multă durere și stres, a îmbolnăvit-o și ultima oară când trebuia să cânte la București.

„Dragostea fanilor mei este cea care mă menţine puternică, de la începutul carierei mele. Toată lumea ştie, dar nu mai pot accepta această situaţie. Mă voi lupta prin mijloace legale pentru a mă întoarce la voi cât mai curând. Bucureşti, îţi promit, curând voi cânta din nou pentru tine. Şi da, vom celebra muzica şi dragostea împreună”, mai scrie Lara Fabian pentru fanii din România.

Spectacolul pe care cântăreața trebuia să îl susțină luni seara, la Sala Palatului, făcea parte din „50 World Tour”, început anul trecut, cu scopul de a promova cel de-al 14-lea album de studio, intitulat „Papillon”.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×