Familia Melencu a ajuns la Palatul Cotroceni. Mama Luizei: “Aceste fete nu sunt omorâte, sunt traficate!” UPDATE: ”Am fost primiți cum nu ne-am așteptat”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
29/11/2019, 16:32
Familia Melencu a ajuns la Palatul Cotroceni. Mama Luizei: “Aceste fete nu sunt omorâte, sunt traficate!” UPDATE: ”Am fost primiți cum nu ne-am așteptat”
Familia Melencu a ajuns la Palatul Cotroceni. Sursa foto: antena3.ro

Familia Melencu a ajuns la Palatul Cotroceni în căutarea de răspunsuri care să lumineze cazul dispariției fiicei lor! Oamenii sunt disperați, însă speră să găsească puțină susținere la Palatul Cotroceni, unde au fost primiți de consilierul prezidenţial Andrei Muraru.

Familia Melencu a ajuns la Palatul Cotroceni

UPDATE:”Am fost primiți cum nu ne-am așteptat. Am cerut să vorbim personal cu președintele. Ni s-a spus că o să existe. Nu sunt supărată, m-a afectat discuția. Chiar am plâns. Am discutat despre caz. A zis că o să fim ajutați”, a declarat mama Luizei Melencu, după vizita la Cotroceni.

Mama și bunicul Luizei Melencu speră că vor afla date despre caz care nu sunt trecute în dosarul întocmit de procurorii DIICOT, la care au avut acces și pe care l-au citit din scoarță-n scoarță.

„A fost un strigăt de disperare. Să sperăm că domnul președinte se implică”, a spus mama Luizei Melencu, vineri, când a ajuns la Palatul Cotroceni.

Familia Luizei Melencu speră să găsească sprijin la Palatul Cotroceni

„Aș fi vrut să vorbesc personal cu domnul președinte. Nu pot să spun că sunt supărată, aș fi vrut să vorbesc de la om la om. Vreau să-i spun că am fost umiliți și să aflăm adevărul”, a mai spus ea.

„Eu cred că fiica mea nici n-a trecut prin acea casă”, susține femeia care încă nu a văzut nicio dovadă palpabilă că Luiza Melencu s-ar fi aflat în casa lui Gheorghe Dincă!

„Am citit o parte din acest dosar, eu probe solide n-am văzut. Aceste fete nu sunt omorâte, sunt traficate. Vreau să se meargă pe pista traficului de persoane, asta vreau să-i cer și domnului președinte(…). Indiferent de situație nu mă voi opri aici”, a mai spus mama Luizei Melencu.

Luiza Melencu și Aexandra Măceșanu sunt date dispărute, însă ambele fete se pare că au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă, cel care a mărturisit în fața anchetatorilor că le-a ucis pe cele două fete, după care le-a ars trupurile într-un butoi din curtea sa. Fetele sunt încă date dispărute pe site-ul Poliției Române.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×