Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la recepția de la Palatul Cotroceni

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
01/12/2018, 08:59
Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la recepția de la Palatul Cotroceni GALERIE FOTO
Prima Doamnă, alături de președintele României

Președintele Klaus Iohannis a ținut un discurs la recepția de la Palatul Cotroceni. Îndeaproape i-a stat și Carmen Iohannis, care s-a îmbrăcat ca o adevărată primă doamnă. Printre vorbele spuse de liderul de stat s-a regăsit și fericirea pentru Marea Unire, care a trecu printr-un drum lung și anevoios până la a se ajunge la ce are azi România. ”Calea către Marea Unire a fost anevoioasă și plină de provocări, dar înaintașii noștri au fost mânați de un scop esențial”, a declarat președintele României.

În continuare, acesta a adăugat că România a reușt să transpună în realitate obiectivele înaintașilor noști care au consolidat Marea Unire. ” În pofida circumstanțelor dramatice, am reușit să transpunem în realitate o mare parte dintre obiectivele înaintașilor noștri. Românii nu ar fi putut depăși tragediile dacă înfăptuirea Marii Uniri nu ar fi dat încredere”, a adăugat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, discurs la recepția de la Palatul Controceni

cum s-a imbracat camrne iohannis la receptia de la palatul cotroceni
Carmen și Klaus Iohannis, la recepția de la Palatul Cotroceni

De asemenea, acesta a precizat și că, printre altele, pentru a reuși să realizăm din ce în ce mai multe, primul pas ar fi să se încărcăm cu mândrie și onoare, pentru că facem parte din națiune. ” Avem o șansă uriașă pentru următorii 100 de ani. Fiecare dintre noi trebuie să simțim că este o onoare și mândrie că facem parte din această națiune. Cu siguranță am fi putut realiza mai multe în ultimii 30 de ani, dar să nu uităm unde suntem astăzi. Țara noastră are NATO, cea mai solidă garanție de securitate a sa”, a mai spus președintele României.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la marele eveniment

cum s-a imbracat caremen iohannis la receptia de la palatul cotroceni
Carmen Iohannis a optat pentru o rochie simplă, într-o culoare pe care o preferă Primele Doamne la ocazii

Cât despre prezențele care ar fi trebuit să participe la acest eveniment, din seară de 30 noiembrie, trebuia să se afle și președintele PSD, Liviu Dragnea. Însă, luni, 26 noiembrie, acesta și-a anunțat absența. Ulterior, reprezentanții Camerei Deputaților au transmis că medicul lui Dragnea i-a recomandată să evite frigul.

Pe de altă parte, o altă prezență la eveniment a fost și, bineînțeles, Carmen Iohannis. Prima Doamnă a purtat o rochie fină ivory, o nuanță pe care o preferă multe Prime Doamne la ocazii și a accesorizat cu un plic nud, din lac. ”O seară luminoasă, celebrând festiv Romania! Doamna Carmen Iohannis poartă o rochie elegantă ivory, din crep de lână cu mătase, nuanța fiind preferată multor Prime Doamne la ocazii festive. Rochia face parte din colecția Andrea Tincu Fall 2019. Da, doamnelor, puteți purta seara ivory, gri perlat, alb… dacă este un moment de sărbatoare!”, a declarat designerul Primei Doamne, Andrea Tincu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×