Cea mai numeroasă familie din România! O femeie are 20 de copii și nu se oprește aici

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
14/01/2020, 17:26
Cea mai numeroasă familie din România! O femeie are 20 de copii și nu se oprește aici GALERIE FOTO
Cum arată familia cu cei mai mulți copii din România. Sursa foto: realitateadearges.net

A fost descoperită cea mai numeroasă familie din România! Aceasta are nu mai puțin de 20 de copii, iar mama lor este dispusă să nu se oprească aici! Are doar 42 de ani, însă a fost însărcinată aproape în fiecare an, în ultimii 23 de ani!

Cum arată familia cu cei mai mulți copii din România

O cheamă Georgiana Văcaru și locuiește în județul Argeș. Femeia a dat naștere unei fetițe perfect sănătoasă chiar în primele zile ale anului 2020. Micuța este ultima dintr-un lung șir de copii. Acasă mai are alți 19 copii, iar cel mai mare dintre ei are 23 de ani, potrivit Realitatea de Argeș.

Așadar, familia Văcaru, din comuna Stoeneşti, satul Coteneşti, este cea mai numeroasă din România. Georgiana a fost însărcinată aproape în fiecare an, în ultimele două decenii, iar toţi cei 20 de copii sunt sănătoşi. Fiul de 23 de ani și-a întemeiat chiar deja propria familie.

Cum arată familia cu cei mai mulți copii din România
Cum arată familia cu cei mai mulți copii din România. Sursa foto: realitateadearges.net

Are 20 de copii, iar familia se poate mări

Familia Văcaru trăiește într-o casă cu opt camere, iar părinții au fost nevoiți să facă cumva să aibă loc toți copii. Aceștia au aenajat dormitoare cu paturi supraetajate, pentru ca fiecare copil să aibă patul său.

Aceștia se descurcă destul de greu, ținând cont de faptul că numai micul dejun pentru 20 de copii îi solicită puternic pe cei doi părinți. Primăvara și toamna, tatăl pleacă la muncă, în străinătate, dar alocațiile copiilor rămâne principalul venit al familiei.

Femeia spune că familia ei ar putea deveni și mai numeroasă, dacaă va rămâne din nou însărcinată, deorece nu va renunța niciodată la o sarcină.

„Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, nu îi oprim, Dumnezeu ştie ce se va întâmpla”, a declarat Georgiana Văcaru pentru sursa citată. Medicii spun că este sănătoasă şi capabilă să mai aducă pe lume copii sănătoși.

În prezent, alocația pentru copii este de 150 de lei pe lună, însă aceasta s-ar utea dubla, dupăce președintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 9/2019 pentru modificarea și completarea Legii nr. 61/1993 privind alocația de stat pentru copii, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×