Ministrul Playboy, Ilan Laufer vrea armata obligatorie în România! ”Este o măsură de integrare a tinerilor motivați și capabili”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
10/01/2020, 12:46
Ministrul Playboy, Ilan Laufer vrea armata obligatorie în România! ”Este o măsură de integrare a tinerilor motivați și capabili” GALERIE FOTO
Ilan Laufer vrea ca tinerii să meargă obligatoriu în armată. Sursa foto - facebook

Ministrul Playboy, Ilan Laufer vrea armata obligatorie în România! Fondatorul companiei Retail Group și cel care a intermediat intrarea retailerului de îmbrăcăminte H&M în România și a  contribuit la dezvoltarea brandului Zara în țară a venit cu un proiect care să revoluționeze totul.

Ministrul Playboy, Ilan Laufer vrea armata obligatorie în România!

Acesta a scris, pe o rețea de socializare, că prin Proiectul România 10 în 10, se vrea introducerea  serviciului militar obligatoriu, după modelul statelor scandinave, ca măsură de integrare a tinerilor motivați și capabili în demersul de apărare a țării.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Prin Proiectul România 10 în 10, vom accelera procesul de transfomare a armatei române pentru a deveni o forță militară dotată cu cele mai moderne echipamente și cu cea mai bună resursă umană.

”Este o măsură de integrare a tinerilor motivați și capabili”

Participarea la efortul de apărare a țării, în contextul apartenenței la NATO și statutului de membru al UE, trebuie să devină o aspirație pentru cât mai mulți români, un motiv de mândrie și o modalitate de a evolua în plan profesional și personal.

 Propunem revizuirea planului multianual de înzestrare și accelerarea procesului de modernizare a armatei române pentru a acoperi nevoile de apărare a țării.

Considerăm că un accent deosebit trebuie plasat pe dezvoltarea forței navale a României ca element cheie în asigurarea securității naționale în contextul provocărilor din regiunea Mării Negre.

Vom introduce serviciului militar obligatoriu, după modelul statelor scandinave, ca măsură de integrare a tinerilor motivați și capabili în demersul de apărare a țării.

Procesul de recrutare va fi unul competitiv, vizând atragerea persoanelor cele mai potrivite, în funcție de evaluarea nevoilor României. Sistemul de serviciu militar va deveni unul motivant pentru tineri, cu o remunerare competitivă. Tinerii români își vor dori să facă stagiul militar!

Apariția unor generatii care înțeleg sensul participării la efortul de apărare a țării va genera un spirit de corp bazat pe patriotism autentic și întărirea unității naționale.

Pentru persoanele care refuză participarea la procesul de recrutare sau nu trec de filtrele de selecție, va fi oferită alternativa unui corp național de voluntari, care va desfășura acțiuni de sprijinire a comunităților aflate în pericol de excluziune, contribuind la consolidarea unui sentiment de coeziune în rândurile societății. #Romania10in10 #mieimipasa”, a scris Ilan Laufer pe pagina personală de Facebook

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×