Cea mai numeroasă familie! Vezi câtă mâncare consumă doar la micul dejun! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
27/09/2017, 00:00
Cea mai numeroasă familie! Vezi câtă mâncare consumă doar la micul dejun! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Un cuplu din Marea Britanie a uimit o lume întreagă! Cei doi au cea mai numeroasă familie din ţară, iar de curând numărul membrilor aglomeratei familii s-a mărit din nou! Sue şi Noel Radford, un cuplu din Marea Britanie, au reuşit să aibă cea mai mare familie din ţara în care trăiesc. Chiar dacă pentru mulţi oameni ar părea imposibil, cei doi au împreună 20 copii. Ultimul copil a fost născut recent. Sue, în vârstă de 42 de ani, l-a adus recent pe lume pe Archie, după un travaliu de o oră.

Copilul a venit pe lume cu două săptămâni înainte de termen, iar numele micuţului a fost ales de fraţii săi, deoarece părinţii au rămas în pană de idei, când a venit timpul să-i pună un nume ultimul venit în sânul familiei. Cei doi părinţi spun că acesta este ultimul copil pe care îl vor avea. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Familie numeroasă! Abandonaţi de mici de părinţi!

Sue şi Noel au fost ambii abandonaţi de când erau mici, iar de când s-au cunoscut şi au format un cuplu şi-au dorit copii. La început îşi doreau trei, însă pe parcurs şi-au dorit din ce în ce mai mult ca familia să se mărească, aşa că au ajuns la 19, iar în curând vor avea 20 de copii. Cuplul, care conduce o brutărie, trăieşte alături de copii într-o casă cu 10 camere şi călătoreşte într-o maşină cu 15 locuri.

Astăzi, în vârstă de 42 şi 46 de ani, Sue şi Noel au şi trei nepoţi pentru că primul lor copil a fost născut pe când Sue avea doar 14 ani. Aceasta a declarat că cel de-al 20-lea copil va fi ultimul. În fiecare zi, familia consumă 18 sticle de lapte, trei litri de suc şi mănâncă trei cutii de cereale la micul dejun. Călătoriile lor în supermarketuri au costat 250 de lire sterline pe săptămână şi se deplasează cu un minivan cu 15 locuri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×