Explozie la o fabrică din Sudan! 16 oameni au murit şi cel puţin 90 sunt răniţi

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
03/12/2019, 17:45
Explozie la o fabrică din Sudan! 16 oameni au murit şi cel puţin 90 sunt răniţi
Explozie în Sudan! Sursa foto: Agerspres

O explozie puternică a avut loc în nordul oraşului Khartoum, din Sudan, iar cel puţin 16 oameni au murit. Alţi cel puţin 90 de oameni au fost răniţi.

16 oameni şi-au pierdut viaţa în Sudan

O uzină industrială din capitala sudaneză a luat foc, după care a explodat, rezultând o mulţime de morţi şi răniţi. Potrivit AFP, nu se ştie cauza incendiului.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Incendiul s-a produs în dimineaţa zilei de marţi, iar pe cer a fost vizibil un fum negru şi dens.

La momentul intervenţiei autorităţilor, un rezervor de gaz încă era în flăcări, reprezentând un pericol imens pentru cei care au intervenit.

„Explozia a fost puternică. Mai multe maşini parcate în vecinătate au luat de asemenea foc”, a relatat un angajat al unei societăţi vecine pentru AFP, citat de Agerpres.

Autorităţile din Sudan nu au făcut publice date privind identitatea persoanelor rănite sau a celor care şi-au pierdut viaţa.

Este o zi neagră pentru cei din Sudan, iar în capitala Khartoum este decretată stare de urgenţă.

Şi un tren a explodat, în Pakistan

O altă tragedie s-a produs luna trecută în Pakistan, atunci când un tren a luat foc şi 73 de oameni şi-au pierdut viaţa. Iniţial, o explozie a avut loc, apoi a survenit şi incendiul.

În prima instanţă, s-a vehiculat că ar fi fost vorba despre un atac terorist însă cercetările ulterioare au scos la iveală faptul că totul s-a produs după ce o butelie a explodat accidental.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×