Incendiu în Centrul Vechi! Arde o clădire cu două etaje

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
25/11/2019, 13:48
Incendiu în Centrul Vechi! Arde o clădire cu două etaje GALERIE FOTO
O clădire cu două etaje arde în Centrul Vechi. Sursa foto - facebook

Incendiu în Centrul Vechi acolo unde pompierii intervin pentru a stinge un foc produs la o clădire de două etaje de pe strada Franceză. Vestea bună este că nu există persoane rănite. Din acoperiș iese fum, iar la intervenție participă 4 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD, unul de descarcerare și o autoscară. Reprezentanții ISU București-Ilfov informează că echipajele de pompieri au ajuns la fața locului în cel mai scurt timp posibil.

Incendiu în Centrul Vechi!

Incendiul se manifesta la nivelul podului clădirii, între tavanul fals și tablă, iar pompierii încearcă decopertarea. La parter este spațiu comercial, iar la etaje sunt locuințe, anunță ISU. „Am fost alertați la numărul de urgență, 112, în legătură cu un incendiu care are loc în Centrul Vechi al Capitalei, mai exact pe strada Franceză.

Am luat decizia de a trimite 4 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD, unul de descarcerare și o autoscară la fața locului. Din fericire nu au existat victime, toate persoanele evacuându-se în siguranță.

Arde o clădire cu două etaje

Trebuie specificat că la parterul clădirii care arde există un spațiu comercial, însă, deocamdată acesta nu este pus în pericol. Focul se manifestă în podul clădirii şi pompierii se luptă cu flăcările încercând să stingă repede incendiul.

După ce acesta va fi în totalitate stins, vom continua cercetările pentru a vedea cu exactitate ce anume a dus la declanşsarea incendiului”, au mai spus reprezentanții ISU București

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×