Explozie în Galați. O persoană a ajuns la spital

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
23/11/2019, 09:00
Explozie în Galați. O persoană a ajuns la spital
O persoană a fost rănită în urm aunei explozii într-un bloc din Galați. Sursa foto: romania-actualitati.ro

Cinci apartamente au fost avariate grav și o persoană a ajuns la spital în urma unei explozii în Galați. Incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă din cauza unei acumulări de gaze.

Explozie într-un bloc de locuințe din Galați

O persoană a suferit arsuri pe mai multe părți ale corpului în urma unei explozii într-un imobil din Galați. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgență. Cinci apartamente au fost avariate serios, iar primele informații arată că incidentul s-a petrecut în urma acumulării de gaze într-unul dintre apartamentele imobilului.

Deflagrația de gaze s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați au transmis să explozia nu a fost urmată de un incendiu. Locatarii au ieșit singuri din case fiind treziți de zgomotul puternic produs de explozie.

Experții spun că structura de rezistență a blocului a fost afectată destul de mult. Pagubele sunt importante, pereții imobilului s-au crăpat, iar tavanele mai mulor locuințe au căzut.

Victima este un bărbat de 50 de ani care a suferit arsuri de gradul II și III

Persoana care a suferit arsuri în urma exploziei din blocul din Galați este un bărbat în vârstă de 50 de ani. „Bărbatul are arsuri la nivelul scalpului și feței, brațului stâng și ambii genunchi prezentând arsuri de gradul II și III. Victima a fost transportată la Spitalul Sfântul Apostol Andrei ”, a spus directorul SAJ Galați Mihai Polinschi.

Arsurile nu îi pun în aceste momente viața în pericol, dar nu se știe încă dacă are arsuri ale căilor respiratorii sau alte complicații. Mihai Polinschi a adăugat că victima este internată la secția de chirurugie plastică și arși unde primește tratament de specialitate. După un control amănunțit se poate spune cât de gravă este situația bărbatului rănit în explozia din această dimineață din Galați.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×