Explozie devastatoare într-un bloc de locuințe din Slovacia. Cel puțin cinci persoane au murit. Video

Cristian Ghindă   
în Stiri de ultima ora
06/12/2019, 18:19
Explozie devastatoare într-un bloc de locuințe din Slovacia. Cel puțin cinci persoane au murit. Video
Explozie devastatoare în Slovacia. Sursa foto: facebook.com

O explozie devastatoare a avut loc în urmă cu puțin timp într-un bloc de locuințe din orașul Presov, situat în estul Slovaciei.

În urma deflagrației puternice cel puțin cinci persoane au murit, una dintre victime arucându-se de la balconul apartamentului în care locuia.

Explozie devastatoare în Slovacia

Explozia a avut loc într-un bloc de apartament cu 12 etaje în orașul Presov, între etajele al noulea și al doisprezecelea, mai mulți locatari fiind nevoiți să se refugieze pe acoperișul imobilului.

Cel puțin cinci persoane și-au pierdut viața și alte câteva zeci ar fi fost rănite, potrivit unei declarații de ultim moment a purtătoarei de cuvânt de la Ambulanță.

Autoritățile sunt în alertă maximă din cauza faptului că blocul se poate prăbuși în orice moment. Deflagrația a fost extrem puternică, geamurile mai multor clădiri din apropiere s-au spart. O școală aflată foarte aproape de locul tragediei a fost evacutată.

În plus, polițiștii și pompierii au instituit un cordon de securitate în zonă.  Din primele informații, explozia s-a produs pe fondul unor scurgeri de gaze.

VÝBUCH PLYNU MUKAČEVSKÁ ULICA PREŠOV nateraz žiadne informácie o obetiach strašné ? ZDROJ: PETER HUGO HUDÁK

Gepostet von Vladimír Jurek TV JOJ am Freitag, 6. Dezember 2019

Tragedie fără margini în Nigeria

O altă tragedie a avut loc cu doar o zi în urmă și în Nigeria. Un preot a încurcat, în timpul unei slujbe, apa sfințită cu benzina și a provocat o explozie uriasă în urma căreia au murit șase persoane.

Pastorul a luat un bidon cu benzină crezând că era plin cu apă (sfinţită) şi a golit conţinutul pe un bărbat (venit să primească binecuvântare). O lumânare aprinsă alături a luat foc şi flăcările i-au cuprins pe cei doi“, a spus purtătorul de cuvânt al Agenției Naționale de Management pentru Situații de Urgență.

Incendiul din biserică s-a extins rapid la o conductă de gaze din apropiere care a explodat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×