Exatlon 22 ianuarie 2019: Ami eliminată, Iulian Angelescu accidentat

Maria Cristina   
în Stiri mondene
23/01/2019, 15:38
Exatlon 22 ianuarie 2019: Ami eliminată, Iulian Angelescu accidentat

În ultima ediție a emisiunii Exatlon cântăreața Ami a fost eliminată, iar Iulian Angelescu s-a accidentat. Acesta din urmă se află în imposibilitatea de a mai concura, iar astfel va fi nevoit să părăsească competiția. Aseară, 22 ianuarie, s-a disputat cel mai important  joc al săptămânii pe traseul numit „Parcul de aventură”.

Meciul a fost câștigat de către Războinici, care au învins categoric cu scorul de 10 la 5 în favoarea acestora, iar faimoșii au ajuns în postura de a pierde una dintre fetele din echipă. Duelul s-a dat între Cătălina Șeicaru și Ami, care a fost nominaizată de Ion Surdu, concurentul care a adunat cel mai bun scor în această săptămână.

Ami a fost eliminată de la Exatlon, iar Iulian Angelescu s-a accidentat

„Este greu să îți găsești cuvintele în astfel de momente! Extalon a fost cea mai frumoasă, cea mai intensă, dar și cea mai scurtă experiență a mea, din păcate. Nu credeam vreodată că voi ajunge vreodată în această competiție. Voi striga pentru ultima oară aici „Hai, Faimoșii!”, a declarat AMI aseară, la ceremonie.

Surprizele continuă la Exatlon, iar Lili Sandu a anunțat în emisiunea „Fan Arena”, că Giani Kiriță și Vladimir Drăghia se vor întoarce la Exatlon, în postura de antrenori.

Drama Irina Postolea, războinica de la Exatlon

„Tata este sufletul meu, a avut grijă de noi toți, nu ne-a dat la orfelinat. Eu, la 10 ani, trebuia să fac mâncare și îmi amintesc că prima clătită am lipit-o de pereți. Mi-aș dori să fi avut și eu o mamă, dar tata a acoperit 99% tot ce are nevoie un copil în general. Lua o ciocolată și o împărțea în 3, nu în 4, ca să își ia si el”,  a mărturisit Irina Postolea.

„Am avut o viață trăită cu jumătate de inimă. O viață cu multe coborâșuri, dar și cu niște suișuri spectaculoase, la momentul lor. O viață în care mi-am dorit ceva ce nu am avut înainte, dar nu material. Mi-am dorit să am un copil,  să îmi spună , pentru că eu nu am avut cui să îi spun așa și am suferit enorm. Mama e mama și tatăl nu poate să o înlocuiască. Am avut parte de o dragoste de jumătate de inima, o inima intreaga e mama ta”, a mai adăugat concurenta de la Exatlon 3.

„După ce am născut, am lucrat 10 ani la un supermarket. Nu m-am plâns de nimic, era o muncă cinstită.  Acum sunt cameristă, fac curat în apartamente închiriate în regim hotelier și îmi place, pentru că vorbesc cu clienții în engleză, aflu lucruri noi de la ei”, spunea Irina înainte de a pleca în Republica Dominicană..

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×