Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă revin la Exatlon! Ce roluri vor avea, în Republica Dominicană

Ciprian Postolache  
înStiri mondene
22/01/2019, 18:29
Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă revin la Exatlon! Ce roluri vor avea, în Republica DominicanăGALERIE FOTO
Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă revin la Exatlon! Ce roluri vor avea, în Republica Dominicană

Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă revin la Exatlon. Cele două vedete au ajuns în Republica Dominicană, la al treilea sezon al reality show-ului fenomen„Exatlon”. Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă vor avea însă alte roluri. Cei doi foști concurenți și coechipieri vor antrena de această dată.

„Sunt magulit de noua postura pe care o am in acest sezon. Voi incerca sa ajut echipa sa aiba o experienta cat mai placuta acolo. Indrumarile nu vor fi legate doar de trasee. Le voi impartasi din experienta mea din primul sezon, voi face tot posibilul ca fiecare membru al echipei mele sa se poata intoarce acasa castigator”, a spus Vladimir Draghia.

Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă revin la Exatlon! Cei doi vor fi de această dată antrenori

S-au schimbat rolurile pentru Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă! Cei doi vor fi antrenori de această dată în al treilea sezon al reality show-ului fenomen „Exatlon”. Cu mare experiență în show, Giani Kiriță știe că va avea viață grea. „Cu siguranta, experienta dobandita in cel de-al doilea sezon ma va ajuta acum. Am avut de lucru, am nimerit atunci intr-o perioada dificila a echipei. Ce pot sa spun este ca sunt un profesionist si ma voi dedica total, si acum, echipei mele. Referitor la Vladimir, e interesant ce se intampla. Noi eram dusmani inainte de primul sezon ‘Exatlon’, in timpul show-ului am devenit prieteni, iar acum ne intoarcem in Republica Dominicana pe pozitii rivale. Iar eu nu am prieten in teren ”, a spus Giani Kirita.

Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă revin la Exatlon, ca antrenori

Vladimir Drăghia își ia rolul în serios. „ Asa cum am facut si in primul sezon, ma voi concentra la ceea ce voi face eu, nu la capra vecinului. Nu il vad pe Giani ca pe un rival. Nu am rivali acolo, am obiective. Iar pentru indeplinirea obiectivelor nu consider ca trebuie sa imi elimin rivalii, ci ca trebuie sa fiu eu mai bun, trebuie sa ii ajut pe cei din echipa mea sa fie mai buni decat ei insisi, zi de zi. Cam asa cred ca se castiga sanatos un concurs”, a declarat Vladimir Draghia.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×