Reacție surprinzătoare a lui Giani Kiriță, după finala Exatlon 2! Ce spune despre Beatrice Olaru

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
17/12/2018, 00:10
Reacție surprinzătoare a lui Giani Kiriță, după finala Exatlon 2! Ce spune despre Beatrice Olaru GALERIE FOTO
Reacție dură a lui Giani Kiriță, după finala Exatlon 2! Ce au declarat concurenții

Exatlon 2 a ajuns la final, iar mare câştigător a fost desemnat! Giani Kiriţă a avut o reacţie surprinzătoare la sfârşitul competiţiei şi a felicitat-o pe Beatrice Olaru pentru că a pus mâna pe marele premiu în valoare de 100.000 de euro, după ce Alin Andronic a abandandonat.

„Am găsit aici oameni muncind, o echipă la fel de hotărâtă şi pusă pe treabă şi atunci am făcut o analiză. Acum, la final de sezon 2 chiar a fost o experienţă foarte bună, am avut ce să învăţ. Am cunoscut oameni şi m-am cunoscut pe mine iarăşi. Am învăţat să mă mai temperez, să fiu mai calm. Şi cu bune şi cu rele, a fost un sezon bun şi ţin să o felicit pe Betty, bravo ţie”, a declarat Giani Kiriţă, imediat după ce Andronic a decis să abandoneze.

Reacție surprinzătoare a lui Giani Kiriță, după finala Exatlon 2

Alin Andronic s-a văzut nevoit să abandoneze lupta chiar în finala de la Exatlon 2! Măcinat de desele accidentări, acesta a capotat şi Beatrice Olaru a câştigat Exatlon 2018 şi cei 100.000 de euro. Acesta a felicitat-o şi el pe Betty, care la final a ţinut să-i mulţumească unei persoane speciale din viaţa sa, cea care a învăţat-o să fie puternică şi să nu se dea bătută niciodată, mama sa.

Beatrice Olaru primeşte premiul de la Cosmin Cernat
Beatrice Olaru primeşte premiul de la Cosmin Cernat

„Am muncit mult, mi-am dorit să evoluez şi să depăşesc momentele alea. Sunt recunsocătoare şi nu am avut cum să nu muncesc şi să nu fructific toate aceste lucruri. Nu am visat la trofeu, ci mi-am propus să fiu în fiecare zi mai bună. Ceea ce vreau eu să spun e că noi, femeile, suntem puternice. Aş vrea să-i mulţumesc mamei mele, am văzut-o în momente grele, dar niciodată nu am văzut-o slabă. Vreau să-i mulţumesc iubitului meu care mi-a spus că voi câştiga Exatlonul”, au fost cuvintele lui Beatrice Olaru, după ce a câştigat Exatlon 2.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×