Examenele pentru permisul auto se suspendă pentru 30 de zile. Anunț despre înmatricularea şi preschimbarea permiselor

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
17/03/2020, 12:30
Examenele pentru permisul auto se suspendă pentru 30 de zile. Anunț despre înmatricularea şi preschimbarea permiselor
Examenele pentru permisul auto se suspendă pentru 30 de zile. Anunț despre înmatricularea şi preschimbarea permiselor. Sursa foto: drpciv.ro

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a anunțat că de pe data de 17 martie examenele pentru permisul auto se suspendă pentru 30 de zile.

Examenele pentru permisul auto, suspendate pentru 30 de zile

Direcția a anunțat că activitatea pentru obţinerea permisului de conducere, proba teoretică şi proba practică, se suspendă la nivel naţional, pentru o perioadă de 30 de zile.

În plus, autoritățile informează că măsura ar putea fi prelungită, în funcție de evoluția epidemiei de coronavirus.

Astfel, instituția anunță printr-un comunicat că toate persoanele care erau programate în această perioadă vor fi ulterior reprogramate, iar persoanele vizate vor fi informate în timp util prin site-ul www.drpciv.ro și site-urile Instituţiei Prefectului.

Direcția care se ocupă de permise și înmatriculări auto anunță și faptul că programul de lucru cu publicul se va prelungi la toate serviciile publice comunitare teritoriale până la ora 19:00.

Anunț legat de înmatriculare și preschimbarea permiselor de conducere

Măsura a fost luată pentru a se evita aglomerarea la ghișee, dar și pentru a se realiza o dezinfecție corespunzătoare a zonelor destinate publicului.

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a făcut un alt anunț important, legat de înmatriculare și preschimbarea permiselor de conducere.

Astfel, acestea vor fi soluționate, până la 31 martie, exclusiv în baza programărilor online. Acestea pot fi făcute pe site-ul oficial al instituţiei, secţiunea Programări online.

Măsurile anunțate de către Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor vin în contextul situației create de noul coronavirus și au rolul de a limita răspândirea COVID-19.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×