Eva Măruţă, celebră pe internet! Fiica lui Cătălin Măruţă şi a Andrei a devenit cunoscută după aceste filmuleţe amuzante. Video

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
17/01/2020, 13:53
Eva Măruţă, celebră pe internet! Fiica lui Cătălin Măruţă şi a Andrei a devenit cunoscută după aceste filmuleţe amuzante. Video
Eva Măruța are 4 ani și și-a făcut deja un renume în mediul online. Sursa foto: zumi.md

Eva Măruță este deja un nume cu greutate în lumea virtuală, acolo unde și-a construit deja o reputație. Mii de oameni văd zilnic postările în care personajul principal este fiica în vârstă de doar 4 ani a Andrei și a lui Cătălin Măruță.

Eva Măruța are 4 ani și și-a făcut deja un renume în mediul online

Deși are voce, după cum se vede în clipurile postate în care apare cântând alături de mama ei, încă nu știm sigur dacă micuța va alege meseria foarte bănoasă a mamei sale, dar cu siguranță va putea să facă o adevărată carieră din blogging, unde până acum a avut un succes nebun.

Eva Măruță a avut deja și primul concert. A cântat anul trecut chiar pe scena Operei Române, unde Andra a susținut un concert caritabil, în urma căruia s-au strâns peste 200 de mii de euro.

Eva Măruță a cântat pe scena Operei Române

Duetul dintre Eva și Andra Măruță a înduioșat toată sala, care le-a aplaudat frenetic, după ce au interpretat un colind superb, în preajma sărbătorilor de iarnă.

„Eva este cea mai mare fană a Andrei și tot ce face Andra, vrea să facă și ea. Mă bucur că la Opera Română a fost un concert caritabil, de colinde, unde Andra cu invitații ei, cu companiile partenere, au reușit să strângă peste 200.000 pentru Hospice Casa Speranței, iar spre final colindul „Deschide ușa, creștine” a fost cântat de Eva și Andra în duet.

A fost așa emoție și din culise din partea mea și a lui David, pentru că noi le urmăream de acolo. Și au fost emoții și pe scenă, pentru că era prima dată când cânta cu așa public numeros, dar în același timp și cu orchestra simfonică condusă de Andrei Tudor, vreo 70 de oameni, plus corul. A fost un moment emoționant”, a declarat, pentru Libertatea, Cătălin Măruță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×