Eva Măruţă, videoclip de milioane de like-uri. Cum cântă hip-hop fiica Andrei

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
30/08/2019, 11:44
Eva Măruţă, videoclip de milioane de like-uri. Cum cântă hip-hop fiica Andrei
Eva Măruţă videoclip de milioane de like-uri

Eva Măruţă, videoclip de milioane de like-uri! Andra nu-și mai încape în piele de fericire! Are o urmașă, care să-i ducă numele mai departe în muzica româneacă! La doar patru ani, Eva, fiica Andrei, se pare că știe deja ce vrea să facă în viață: să fie la fel de populară ca părinții săi celebri!

Eva Măruţă, videoclip de milioane de like-uri

Și chiar poate s-o facă deoarece dă dovadă de talent nativ, cu fiecare postare făcută de mama ei în care cea mică apare făcând ceea ce-i place cel mai mult, și anume cântând.

Eva Maria Ioana Măruță a împlinit patru ani anul acesta, iar părinții i-au organizat o petrecere surpriză. Cătălin şi Andra sunt topiţi după fetița pe care o numesc “îngerul lor cârlionțat”. Le fel sunt şi după fiul David, care a împlinit 8 ani în luna martie.

Eva Măruță vrea să se facă artistă, ca mama ei

Cătălin Măruţă a povestit într-un interviu pentru protv.ro că e foarte mândru că cei doi fraţi se iubesc…chiar ca fraţii. David îşi protejează sora de câte ori are ocazia: „dacă eu îi spun: şi ea nu vrea, David intervine imediat în favoarea ei:

Ultimul filmuleț postat pe o rețea de socializare de Andra arată atât talentul, cât și ambiția Evei! Fetița spune exact cea vrea să facă atunci când va fi mare. Vrea să se facă artistă, exact ca mama ei. Toate aceste declarații ale sale au făcut deliciul internauților, deoarece sunt spuse în ritm de…hip-hop!

Filmulețul a strâns foarte multe aprecieri din partea admiratorilor Andrei, care nu s-au mai oprit cu comentariile la adresa Evei, care se pare că are și ea deja foarte mulți fani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×