Andra, pictorial cu Eva! Imagini emoționante cu soția și copiii lui Cătălin Măruță

Ana Chivu   
în Stiri mondene
01/03/2019, 14:48
Andra, pictorial cu Eva! Imagini emoționante cu soția și copiii lui Cătălin Măruță GALERIE FOTO
Andra și Eva, imagini de colecție!

Andra și Eva au pozat pentru prima oară pentru o copertă a unei reviste. Cele mai frumoase și emoționante imagini cu cele două i-au bucurat peste măsură pe fani și pe Cătălin Măruță. Pentru a sărbătorii frumoasa lună martie, dedicată femeilor, cântăreața a decis să surprindă niște imagini de colecție alături de fiica ei. De asemenea, după pictorial, aceasta a răspuns cu plăcere unor întrebări deosebite despre viața ei oferite de Viva!

Andra și Eva Măruță, pictorial emoționant!

„E o lună specială. Am multe amintiri frumoase… E luna în care s-a născut David! E luna când am primit prima floare de la el, primul „te iubesc de la David și apoi de la Eva, când îmi întind brațele să îi cuprind…

Mă topesc, pur și simplu, mă topesc de atâta iubire și de dragul lor. Faptul că sunt mama lor mă face foarte, foarte fericită și îmi vine să sărbătoresc în fiecare zi că din iubirea mea și a soțului meu a apărut această familie, noi doi și încă două suflete noi. Mi se pare foarte dulce că cei mici fac felicitări, desene sau colaje pentru noi, mamele, pentru mine cel puțin înseamnă foarte mult. Și mă face să mă gândesc mai mult la mama și la câte a făcut pentru mine și frații mei”, a povestit Andra, despre amintirile din copilărie.

Andra și Eva, pictorial plin de emoții
Andra și Eva, pictorial plin de emoții

Andra, despre ziua de 8 martie din copilărie

Cu ocazia pictorialului emoționant alături de fiica sa, Eva, artista și-a adus aminte despre cele mai frumoase sărbători, 1 martie și 8 martie. ”E o lună specială. Am multe amintiri frumoase… E luna în care s-a născut David! E luna când am primit prima floare de la el, primul „te iubesc de la David și apoi de la Eva, când îmi întind brațele să îi cuprind… Mă topesc, pur și simplu, mă topesc de atâta iubire și de dragul lor.

Faptul că sunt mama lor mă face foarte, foarte fericită și îmi vine să sărbătoresc în fiecare zi că din iubirea mea și a soțului meu a apărut această familie, noi doi și încă două suflete noi. Mi se pare foarte dulce că cei mici fac felicitări, desene sau colaje pentru noi, mamele, pentru mine cel puțin înseamnă foarte mult. Și mă face să mă gândesc mai mult la mama și la câte a făcut pentru mine și frații mei.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×