Andra a lansat videoclipul piesei „Supereroi”! Cine este bărbatul care a apărut alături de soţia lui Cătălin Măruţă

în Imagini de ultima ora
22/02/2019, 09:32
Andra a lansat videoclipul piesei „Supereroi”! Cine este bărbatul care a apărut alături de soţia lui Cătălin Măruţă GALERIE FOTO

Andra a lansat un nou single, piesă intitulată ”Supereroi”.  Noul single este realizat în luna iubirii și este un îndemn de a nu înceta să credem în puterea dragostei, dar și de provocările prin care trece orice cuplu, indiferent de stadiul în care se află. Textul melodiei a fost scris de Irina Rimes, colega Andrei la emisiunea Vocea României. Clipul face furori pe Youtube, acesta fiind filmat la Palatul Ghica din Capitală,  într-un decor de-a dreptul spectaculos.

În videoclip artista apare alături de Ilie Dumitrescu Jr., fiul fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu, cunoscut drept „Toto”. Acesta  care s-a remarcat cu rolurile sale din„Un pas în urma serafimilor” și „Hackerville”, fiind student la actorie în Londra și a zburat de pe o zi pe alta la București ca să filmeze alături de Andra.

”Supereroi”, singelul care face furori pe Youtube

„A fost o plăcere să lucrez cu Andra, ea și Cătălin sunt doi oameni minunați. Melodia este foarte frumoasă, vocea Andrei fiind perfect pusă în valoare. Mesajul transmis e că trebuie să ne găsim puterea de a merge mai departe chiar și atunci când lucrurile într-o relație tind să nu meargă în direcția în care trebuie”, a mărturisit Toto.

Andra în videoclipul Supereroi
Andra în videoclipul Supereroi

Filmările au durat o zi, Andra fiind obligată  să schimbe trei ținute, dar și mai multe coafuri, care îi pun în valoare feminitatea și senzualitatea.

„Orice relație are parte de provocări și cu toții suntem, de fapt, Supereroi când iubim și facem povestea de dragoste să meargă mai departe, indiferent de greutăți. Eu nu cred că dragostea durează trei ani, ci cât o facem noi să reziste, chiar dacă există momente de neliniște, de suspin, de întrebări, dar și de gust amar. Iubirea ne aruncă la pământ, dar tot ea ne ridică”, a declarat artista.

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din țară.  Ea a dovedit de foarte multe ori când urcă pe scenă că este un artist complex. Numită deseori cea mai bună voce din România, cântăreața pop a reușit să pună frânturi din sufletul său în cele 14 albume de succes lansate până acum.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×