Fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu, senzație la plajă! Mexicanii au rămas șocați!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
28/06/2018, 17:42
Fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu, senzație la plajă! Mexicanii au rămas șocați! GALERIE FOTO
Fosta iubita a lui Ilie Dumitrescu, senzatie la plaja!

Fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu face senzatie la plajă! Teodora Vochin a încins atmosfera tocmai pe plajele din Mexic! Teodora, fiica lui Andrei Vochin, consilierul președintelului FRF Răzvan Burleanu, a avut o relație sentimentală cu fostul mare fotbalist al „Generației de Aur”, deși între ei era o diferență de 25 de ani. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Ilie Dumitrescu a mai fost văzut în compania unor domnișoare, de anul trecut, de când s-a despărțit de Teodora, dar fosta lui iubită a preferat să nu se mai implice atât de repede într-o relație. Ea a fost în vacanță cu părinții, în Italia, apoi a plecat într-un sejur în Mexic, acolo unde este însoțită de o prietenă.

Fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu, senzație la plajă cu formele ei perfecte

Teodora Vochin se află în celebra stațiune Cancun, aflată pe coasta Golfului Mexic. La un moment dat, Teodora a pozat provocator pe plajă, fiind îmbrăcată într-un costum de baie care i-a scos în evidență toate atuu-rile fizice! Fotografia a fost postată pe rețelele de socializare, pentru a nu se bucura doar mexicanii!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×