Eurovision România 2019. Cine sunt concurenții din cea de-a doua semifinală

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
10/02/2019, 15:12
Eurovision România 2019. Cine sunt concurenții din cea de-a doua semifinală GALERIE FOTO
Eurovision România 2019

Selecția Națională Eurovision 2019 continuă cu faza celei de-a doua semifinale, etapă care se dispută la Arad. 12 piese au fost înscrise în cursa pentru marea finală de la București, acolo unde se va decide cine este reprezentantul României în competiția de la Tel Aviv. Concurenții din cea de-a doua semifinală sunt pregătiți pentru a urca pe scenă.

Doar 6 dintre cele 12 piese înscrise în semifinala Eurovision România 2019 vor ajunge în marea finală de la București. Totul este pregătit pentru etapa care are lor la Arad, iar concurenții sunt gata să impresioneze jurații și publicul.

Cine sunt concurenții din cea de-a doua semifinală Eurovision România 2019

În etapa de la Iași s-au stabilit deja primii 6 concurenți care vor merge în finală la București. A mai rămas o singură etapă, cea de la Arad, în cadrul căreia se vor decide ultimii artiști care se vor confrunta în fială pentru a merge în Israel la concursul Eurovision 2019. Iată lista celor 12 concurenți care participă, duminică, în semifinala de la Arad.

Se caută concurentul care va reprezenta România la Tel Aviv
Se caută concurentul care va reprezenta România la Tel Aviv

Ielele – 2Gents

„Va fi un spectacol de lumină, grafică, butaforie, nu vom fi doar noi doi pe scenă. Va fi înălţător pentru noi, ceva special”, a declarat Doru Todoruț  pentru Click! tv.

Tears – Georgy

Actrița a jucat în Iubire Elenă (2012) și Scurtcircuit (2017) și a pregătit pentru Eurovision melodia Tears.

Right Now – Olivier Kaye

A câștigat Premiul I la Cerbul de Aur din acest an. Belgianul va cânta melodia Right Now.

Discrete – Xonia

„Discrete este o piesă compusă de o echipă din LA și produsă de Manuel Riva. Este un single făcut special pentru Eurovision, pe care mi-am dorit foarte tare să îl cânt imediat ce l-am auzit”, a declarat artista.

Make Me Your Man – TMW

Este cunoscută în industria muzicală pentru My Beautiful One, Hold On, Remember sau Ping Pong. A cântat piesa I Want Cha alături de J. Balvin, iar pentru Eurovision a pregătit Discrete.

Give Up Now – Johnny Bădulescu

A participat și anul trecut la Eurovision cu melodia Devoted și la concursurile de talente The Four și X Factor. Pentru Selecția Națională a pregătit Give Up Now, compusă de Rob Price.

High Heels On – Echoes

„High Heels On este acea piesa prin care vrem sa reamintim ca viata inseamna mai mult decat munca si ambitii materiale. So stay true to your story”, a declarat artistul.

Your Journey – Aldo Blaga

A scris propira priesă pentru Eurovision, ajutat de Olivier Basil şi Nicoleta Roman. Your Journey pare ruptă de pe coloana sonoră a unui film clasic.

D A I A N A – Letiția Moisescu & Sensibil Balkan

A mai participat la Eurovision în urmă cu 8 ani, când a intrat în finala națională cu piesa Dreaming of You. Acum vine cu melodia D A I A N A, cântată alături de Sensibil Balkan și compusă de Mihai Ogăşanu și Marian Enache.

Dear Father – Laura Bretan

„M-am bucurat ca atat mama, care mă însoțește și mă călăuzește în toate, cât și managerul meu, au fost de acord cu mine și m-au încurajat. Câteva zile mai târziu aterizam la București de la Chicago si inregistram piesa in studio. Ce a urmat, se stie. Ce va urma, vom vedea”, a spus Laura.

On A Sunday – Ester Peony

A debutat în 2018 cu Dig It, iar pentru concursul Eurovision a pregătit piesa On a Sunday.

Renegades – Linda Teodosiu

Este fiica celerului saxofonist Flavius Teodosiu și vrea să facă o impresie bună cu piesa Renegades.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×