Câți bani a cheltuit Mirela Vaida pentru a participa la Eurovision! Dezvăluiri de ultimă oră

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
06/02/2019, 13:54
Câți bani a cheltuit Mirela Vaida pentru a participa la Eurovision! Dezvăluiri de ultimă oră GALERIE FOTO
Mirela Vaida ar fi cheltuit câteva mii de euro pentru a participa la Eurovision

Mirela Vaida susține că artiștii care participă la Eurovision trebuie să suporte cheltuielile din buzunarul propriu dacă nu au în spate o casă de producție care să le asigure luminile, efectele, fumul sau coregrafia. Prezentatoarea TV a precizat, într-un mesaj publicat pe blogul personal, câți bani a cheltuit pentru a participa la Eurovision.

La prima vedere s-ar putea să pară simplu să participi la Eurovision, dar cine se gândește că trebuie doar să te înscrii în concurs, să urci pe scenă și să cânți, se înșală. Mirela Vaida, care s-a înscris la Eurovision 2019 cu piesa Underground, a postat pe blogul personal un mesaj în care descrie cât de greu le este din punct de vedere financiar artiștilor care vor să ajungă în finală. Dar mai întâi, prezentatoarea TV le-a transmis un mesaj celor care au criticat-o. „Nu mai am nimic de demonstrat la vârsta mea dar îmi permit să fac lucruri care îmi aduc satisfacții. Îmi permit să aleg cum vreau să trăiesc și în ce proiecte îmi voi canaliza energiile de acum încolo”, a scris Mirela Vaida.

Mirela Vaida s-a înscris la Eurovision cu melodia Underground
Mirela Vaida s-a înscris la Eurovision cu melodia Underground

Mirela Vaida ar fi cheltuit câteva mii de euro pentru a participa la Eurovision

Mirela Vaida a precizat cât cheltuie artiștii care se înscriu la Eurovision pentru ca totul să iasă ca la carte. Fiecare are locul lui la Eurovision sau în orice altă competiție. Fiecare are șansa lui și dreptul de a crede în ea până la capăt. Poate mulți nu știu, dar Eurovisionul este un concurs de creație și fiecare participant își concepe propriul show după bunul plac și pe cheltuiala proprie. De exemplu, dacă dorim efecte speciale cum ar fi fum greu, mașini de vânt, lasere, podiumuri, coregrafie, balet, backing vocals, toatea acestea sunt susținute din buzunarul concurentului, dacă nu are cumva norocul unei case de producție în spate. Și asta costă. Mult. Vreo câteva mii de euro pe ETAPĂ”, a scris Mirela Vaida pe blog.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×