Eugen Teodorovici versus Rareș Bogdan! Scandal uriaș, cuvinte grele și amenințări. „Măgarul ăla / Un bou patentat”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
28/11/2019, 09:42
Eugen Teodorovici versus Rareș Bogdan! Scandal uriaș, cuvinte grele și amenințări. „Măgarul ăla / Un bou patentat” GALERIE FOTO
Eugen Teodorovici, ceartă de la distanță cu Rareș Bogdan. Sursa foto - facebook

Eugen Teodorovici versus Rareș Bogdan este scandalul momentului în politica românească. Între cei doi a izbucnit o ceartă cu acte în regulă. Totul a plecat după ce fostul ministru al Finanțelor i-a cerut lui Victor Ciutacu să nu îi mai zică ”Orlando Teodorovici” ci ”Eugen Teodorovici”. A avut și o explicație pentru această solicitare, după care l-a făcut „măgar” pe Rareș Bogdan. Liberalul nu a ezitat și i-a transmis că e un „bou patentat”.

Eugen Teodorovici versus Rareș Bogdan!

„Vă rog frumos, spuneţi-mi Eugen Teodorovici. Orlando a făcut-o măgarul ăla de Rareş Bogdan cu ai lui, cu Gușă. (…) Ce au încercat ei să facă cu acest Orlando? Logica lor: să ducă în derizoriu orice discurs de-al meu ca ministru, să-l ducă în derizoriu având acest nume, Orlando.

Ăsta-i numele meu, aşa m-au botezat părinţii. Băsescu mi-a făcut cea mai mare promovare, mi-a zis ”dandy de la Fonduri Europene” și căuta lumea pe internet să vadă cine sunt”, a spus Eugen Teodorovici.

Scandal uriaș, cuvinte grele și amenințări

Nu a durat prea mult până când a apărut replica lui Rareș Bogdan. Acesta a postat un mesaj ferm pe o rețea de socializare. „Acestui bou patentat, de o aroganta oarba, un nimeni in drum cu peruca in loc de par, ii este rusine de numele sau.

Cat de imbecil sa fie individul incat sa ii fie rusine de propriul lui nume, „Orlando minte putina”???? Doamme fereste. Boul nu e bou destul, daca nu e si fudul, arogant, ca un gascan…….Peruchierul loveste din nou”, a scris Rareș Bogdan

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×