Eugen Teodorovici, nici vorbă despre demisie! „Nu am de gând”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
26/11/2019, 19:31
Eugen Teodorovici, nici vorbă despre demisie! „Nu am de gând” GALERIE FOTO
Eugen Teodorovici nu vrea să își dea demisia. Sursa foto - facebook

Eugen Teodorovici, nici vorbă despre demisie! Președintele executiv al Partidului Social Democrat a transmis înaintea CEx-ului că nu intenţionează să îşi înainteze demisia și a adăugat că este necesară organizarea unui congres al formaţiunii. Teodorovici spune că Marcel Ciolacu nu i-a cerut demisia. „Am spus-o clar că nu (am de gând să îmi dau demisia, n.r.). Pentru că sunt votat de un număr important de colegi din congres.

Eugen Teodorovici, nici vorbă despre demisie!

Cred că ar fi fost lipsă de respect faţă de acest vot. Eu, niciodată, nu am cedat în faţa unor competiţii şi cred că e statutar şi un bun exemplu dat de noi, cei din PSD, faţă de întreaga ţară, că ne respectăm ceea ce noi am aprobat în congres, adică statutul”, a spus Eugen Teodorovici care nu s-a oprit aici. Și el a solicitat un congres cât mai repede posibil.

„Un congres trebuie făcut cât mai repede, dar ţinând cont de nişte etape care trebuie să fie parcurse, ţinând cont de ceea ce înseamnă la nivel local, poate, o discuţie, conferinţele necesare. Toţi paşii pentru a pregăti un congres, inclusiv – poate – cu modificări de statut.

„Nu am de gând”

Poate sunt elemente care trebuie aduse ca modificare, pentru că lumea de la noi asta aşteaptă: un cod de conduită, de integritate, criterii foarte clare pentru ca cei care vor să acceadă în funcţiile de conducere ale partidului să înţeleagă în primul rând că e nevoie de oameni care să aibă la bază o pregătire temeinică. Să înţeleagă că deciziile în CEx se iau nu pentru partid, se iau decizii pentru ţară”, a precizat el.

Teodorovici a mai spus că nu poate „vinde” votul pe care i l-au acordat social-democraţii în cadrul Congresului, așa că nu poate fi vorba de nicio ofertă primită de la Marcel Ciolacu. „M-ar fi jignit. Cred că ştiu foarte bine toţi colegii mei din partid şi cei care mă cunosc că nu se poate vinde un vot pe care l-ai primit. PSD nu este de vânzare, nu este preţ pentru a vinde sau pentru a cumpăra PSD”, a mai spus el.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×