Eugen Teodorovici, serie de ironii la adresa lui Florin Cîțu! „Am fost membru în CSAT, cum să fiu spion rus?”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
02/02/2020, 16:22
Eugen Teodorovici, serie de ironii la adresa lui Florin Cîțu! „Am fost membru în CSAT, cum să fiu spion rus?” GALERIE FOTO
Eugen Teodorovici l-a atacat din nou pe Florin Cîțu. Sursa foto - hepta.ro

Eugen Teodorovici, omul care a condus Ministerul Finanțelor Publice până la moțiunea de cenzură a liberalilor a lansat o serie de ironii la adresa lui Florin Cîțu! Fostul ministru nu a ezitat și l-a atacat pe acesta.

Eugen Teodorovici, serie de ironii la adresa lui Florin Cîțu!

„Cine mai ascultă ce vorbește domnul Cîțu? Dacă aș putea să fac și eu o glumă, mi-ar fi plăcut să fie ceva de genul ăsta, dar iar înțeleg unii greșit acest sens. Este o prostie făcută în spațiul public.

Nu înțeleg cum Cîțu poate face o astfel de acuză. Este membru al CSAT-ului! Este foarte grav, fără să probeze. Dar, ne-am obișnuit, cred că sunt declarații de cancan și cred că nimeni nu-l mai ia în seamă pe Cîțu.

„Am fost membru în CSAT, cum să fiu spion rus?”

Deja toată România s-a obișnuit cu prostiile pe care le vorbește domnul Cîțu.

Am înțeles acest tip de discurs în perioada cât domnul Cîțu a fost în Opoziție, dar acum când este ministru de Finanțe și membru al CSAT, cum poate să mai îndruge asemenea prostii.

Dar românii au învățat deja că acest domn Cîțu vorbește numai prostii, fie că vorbește despre can-can, fie că vorbește despre Finanțe. E o aberație a lui Cîțu, am fost membru în CSAT, cum să fiu spion rus?”, a declarat Eugen Teodorovici la Antena 3.

Fostul ministru a avut o reacție și la mesajul transmis de Cîțu, cel cu ”bichonul și stăpânul lui”. Astfel, Eugen Teodorovici a atcat frontal și această problemă

”Nu sunt eu bichonul. Cred ca a vorbit despre dânsul. Dacă face acuze, să vină cu date.

Care sunt acele cifre concrete, puse pe site-ul ministerului de Finanţe? Nu mai este în opoziţie, să nu mai arunce declaraţii aşa la întâmplare, să vină cu date”, a mai spus Teodorovici

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×