Eugen Teodorovici, ieșire în decor în platoul Antenei 3! Adrian Ursu: „Vă cer imediat să-i cereți scuze colegei mele Mihaela, cameramanilor, tuturor oamenilor din platou”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
02/02/2020, 14:32
Eugen Teodorovici, ieșire în decor în platoul Antenei 3! Adrian Ursu: „Vă cer imediat să-i cereți scuze colegei mele Mihaela, cameramanilor, tuturor oamenilor din platou” GALERIE FOTO
Eugen Teodorovici silit să-și ceară scuze angajaților Antena 3. Sursa foto - ALEXANDRA PANDREA/MEDIAFAX FOTO.

Eugen Teodorovici a avut o ieșire în decor în platoul Antenei 3! Fostul ministru al Finanțelor a urmărit, în direct, declarația premierului Ludovic Orban de la Consiliul Național al PNL. Nu a gustat prea mult momentul.

Eugen Teodorovici, ieșire în decor în platoul Antenei 3!

La finalul intervenţiei actualului şef al Executivului, Teodorovici a încercat o ironie, Nu i-a ieşit prea bine şi a fost taxat imediat de realizatorul Mihaela Bârzilă, dar și de directorul editorial, Adrian Ursu.

„Vreau să vă spun că a fost cam lungă pauza asta de publicitate. Nu știam că aveți clipuri de publicitate pentru toți bufonii.

„Vă cer imediat să-i cereți scuze colegei mele Mihaela, cameramanilor, tuturor oamenilor din platou”

Bine, și eu pentru bani, dacă eram televiziune, aș fi făcut acest lucru, dar totuși să lași să vorbească pe post bufoni, parcă e prea mult. Și am avut și eu ghinionul să mă nimeresc în platou în timp ce vorbeau bufonii.

Am văzut acolo administrația de incapabili și incompetenți. Păi, ei vor să schimbe România? Uitați-vă ce au numit la ministerul Finanțelor, Cîțu cea mai proastă alegere”, a comentat Eugen Teodorovici.

Reacţia lui nu a picat prea bine. Moderatoarea emisiunii, Mihaela Bârzilă, i-a cerut să-și ceară scuze pentru afirmațiile făcute. Fostul ministru al Finanțelor a continuat pe aceeaşi linie. „Mă știți bine, eu îmi cer scuze numai dacă greșesc, dar aici nu este cazul”, a continuat Teodorovici.

La doar câteva momente distanţă, șeful postului de știri, Adrian Ursu a intrat prin telefon și i-a cerut  fostului ministru să-și ceară scuze întregii echipe a Antena 3 pentru formularea nefericită. „Pe dumneavoastră acest tip de glume v-au și pierdut de-a lungul timpului în cariera politică, aveți o criză a vârstei pe care o traversați acum, nu-i nicio problemă.

Au trecut și alții prin ea, dar, repet, ceea ce ai zis acum este jignitor și vă descalifică încă o dată ca personaj politic. Vă cer imediat să-i cereți scuze colegei mele Mihaela, cameramanilor, tuturor oamenilor din platou a celor din redacție”, a cerut imperativ Adrian Ursu.

În cele din urmă, Eugen Teodorovici și-a prezentat scuze susținând însă că doar a încercat să fie ironic la adresa discursului primului ministru, Ludovic Orban. Fostul ministru a transmis că s-a referit la cei de la PNL atunci când a spus ”bufoni”.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×